Політична реклама

Як звучав Львів у День вуличних музикантів. ВІДЕО

3683 0
Кожних вихідних, та й навіть у будні дні, на вулицях Львова можна зустріти багатьох вуличних музикантів. Однак сьогодні їх було особливо багато, оскільки саме 17 травня вони святкують своє свято - День вуличних музикантів.

Тож сьогодні вулиці старого міста заполонили вуличні музиканти і музика. Tvoemisto.tv підібрало для вас найцікавіші моменти із виступів просто неба.

На День вуличних музикантів вуличне піаніно перемістили до пам’ятника Амфітріти на площі Ринок. Пограти на ньому зібралося чимало охочих. До звучання піаніно сьогодні додалася скрипка. 

Роман приїхав на День вуличних музикантів з Нового Роздолу. Грає переважно інструментальну, інколи класичну музику. До речі, зверніть увагу на найменших слухачів. На цьому відео вони не просто так прислухаються до звучання скрипки.

Легенарий оркестр «Папа-Джаз» знайомий, напевне, кожному львів’янину. Тридиційно вони влаштовують свої виступи біля пам’ятника королю Данилу. Пригадуєте найменших слухачів скрипаля на попередньому відео? Так от, тут вони перетворилися на повноцінний танцювальний дует.

Хлопці з гурту "Миклухо-Маклай" порадували львів’ян запальним чоловічим співом. Гурт практикує різного роду традицію чоловічого співу і виконує народні пісні. У ці хвилини якраз розпочинався дощ, але хлопців з такими голосами він не налякав.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!