Які парки Львова облаштують цьогоріч. Перелік

2763 0
Восени у кількох міських парках стартують ремонтні роботи з відновлення покриття доріжок та влаштування дощової каналізації, ще у кількох – встановлять нові лавки або ж відремонтують старі.

Минулого тижня стартували роботи з демонтажу покриття однієї з алей парку «Високий Замок», що на вулиці Ужгородській. «Ми плануємо відновити тут історичну доріжку, замостивши її бруківкою. Йдеться про 1600 квадратних метрів покриття. Також маємо намір відновити каналізацію», – зазначив керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка. На це у міському бюджеті передбачено 1,2 млн грн. Очікується, що ремонт триватиме до жовтня.

Читайте також: Мандрівка львівськими озерами

Схожі роботи наступного тижня стартують і в парку «Залізна вода». Цього року тут планують замостити плиткою приблизно 3000 метрів покриття. Також тут необхідно влаштувати водоприймачі та дощову каналізацію. На ці робти в бюджеті передбачено 3 млн грн. «Роботи тут досить складні та об’ємні, тож триватимуть до кінця року», – додає Андрій Галушка.

Читайте також: ТОП-5 локацій для осінніх прогулянок у Львові

Кілька львівських парків восени отримають нові або відремонтовані лавки. За словами керівника управління екології, у Львові вже відбувся тендер на визначення підрядної організації, тож у вересні-жовтні можна очікувати на початок робіт. Стартувати планують із парку імені Івана Франка на ділянці біля дитячої пісочниці, надалі лавки оновлюватимуть у парках «Погулянка», Стрийський, Скнилівський та «Піскові озера».

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!