Якість повітря у Києві нормалізувалася

787 0
Раніше у столиці спостерігалася задимленість через пожежі в області.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Станом на 15:30 2 вересня якість повітря у Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів, передає КМДА. 

Правий берег:

  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 34 (низький рівень забрудненості);
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 35 (низький рівень забрудненості);
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 37 (низький рівень забрудненості).

 

Читайте також: У Києві метро їздитиме частіше

Лівий берег:

  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 45 (низький рівень забрудненості);
  • на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 36 (низький рівень забрудненості).

 

Нагадаємо, вранці 2 вересня у столиці погіршилася якість повітря та спостерігалася задимленість через пожежі у Київській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!