Якими будуть посадові оклади поліцейських різних рангів

4906 0
Оприлюднили постанову "Про грошове забезпечення поліцейських Національної поліції", згідно з якою визначається розмір посадового окладу Національеої поліції України. Зокрема, зазначеною постановою передбачено збільшення розмірів посадових окладів у середньому в 2-3 рази, а окладів за спеціальним званнями – у 12-18 разів.

Заробітна плата поліцейських складатиметься: з посадового окладу, окладу за спеціальним званням, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавки і доплати), а також премії та одноразових грошових виплат.

Читайте також: У Львові поліція віддає власникам загублені номерні знаки. Куди звертатись

Окрім того, постановою передбачено запровадження надбавки за специфічні умови проходження служби в поліції у розмірі до 100% посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальним званням та надбавки за стаж служби, яка буде виплачуватись поліцейським, які успішно пройшли атестацію (оцінка ділових, професійних, особистих якостей, освітнього та кваліфікаційного рівнів для визначення відповідності посадам). Так, полковник поліції буде отримувати оклад за спеціальними званнями в 2 тис. 400 гривень, в той час як оклад за спеціальними званнями рядового – усього 400 гривень. Оклад поліцеського з числа молодшого складу поліції становить 1 тис. 700 грн.

Читайте також: Поліція назвала імена підозрюваних у різанині в центрі Львова

Окрім того, голова Нацполіції матиме посадовий оклад у 40 тис. гривень, перший заступник – 20 тис. Оперуповноважений, слідчий і інспектор апарату Національної поліції – 2 тис. 700 гривень. За стаж служби в поліції – за 1-2 роки надбавка становитиме 5 гривень, понад 25 років – 50 гривень. Також курсанти отримають надбавку в 25% за відмінне навчання.

Джерело: УНН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!