З 1-го січня ПриватБанк знизить процентні ставки за валютними депозитами

2802 0
З 1-го січня 2017-го року ставки по знов укладених депозитних вкладах в іноземній валюті в ПриватБанку будуть знижені в середньому на 1-2% річних.
ілюстрація: DT.ua

ілюстрація: DT.ua

Як повідомила прес-служба банку, зниження процентних ставок за розміщення валютних коштів у банку стосується вкладів як у доларах США, так і в євро. Ставки за гривневими вкладами ПриватБанку будуть знижені з початку лютого 2017-го року.

«Тенденції зниження ставок на ринку визначають нові рівні прибутковості депозитів у ПриватБанку, в першу чергу, в іноземній валюті, – зазначив керівник Роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – У той же час, для чинних депозитів або відкритих до 1-го січня 2017-го року, на весь термін дії договору будуть діяти поточні, більш вигідні умови розміщення коштів».

Читайте також: Підприємців штрафуватимуть на 320 тис. грн за зарплати в конвертах

Зокрема, з початку 2017 року при розміщенні у ПриватБанку валютного депозиту на 12 місяців, базова ставка буде знижена до 8% річних у доларах США та 7% річних у євро. Депозитні вклади на півроку в 2017-му будуть приносити вкладникам 7% річних у доларах і 6% річних у євро. Розміщення валютних вкладів у ПриватБанку на місяць принесе вкладникам відповідно 3,5% і 2% річних доходу.

Окрім того, з 27-го грудня ПриватБанк збільшив кредитні ліміти на рахунках своїх корпоративних клієнтів. Половині своїх клієнтів з установленим лімітом банк підвищує суму ліміту в обсязі від 5 до 90%, при цьому умови використання послуги залишаються незмінними.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «Приватбанк» у стовідсоткову державну власність


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!