Політична реклама

З фінансовою звітністю львівських шкіл можна ознайомитися онлайн

1500 0
На сайті управління освіти ЛМР батьки школярів можуть ознайомитись з фінансовою звітністю управління освіти та навчальних закладів за І квартал 2014 року.

Про це tvoemisto.tv інформує прес-служба Львівської міськради.

«Управління освіти стурбоване примусовим збиранням коштів в окремих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах на проведення різноманітних заходів, поповнення благодійних фондів та нецільового використання батьківських внесків.

Коштів, які виділяються з бюджету на галузь освіти, недостатньо для належного функціонування навчальних закладів.

Водночас інформуємо, що у навчальних закладах заборонено обіг готівкових благодійних внесків.

Тому управління освіти повідомляє про те, що надання батьками благодійних внесків на зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів може здійснюватись виключно на добровільній основі і лише за умови перерахування цих коштів на реєстраційні рахунки навчальних закладів, відкриті у територіальних відділеннях органів державного казначейства або на реєстраційні рахунки діючих у навчальних закладах благодійних фондів», - зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Ознайомитись з фінансовою звітністю управління освіти, а також із надходженням благодійних внесків у заклади освіти за І квартал 2014 року можна на сайті управління освіти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!