Політична реклама

З Києва на Львів майже не залишилось залізничних квитків

1577 0
Станом на ранок 22 листопада у напрямку Київ-Львів на 28 грудня вільних місць практично немає, точніше сказати, залишилися квитки на швидкісний поїзд Hyundai, та й то у вільному продажу є всього 75 квитків.

Також залишилося всього кілька квитків на «люксові» місця в нічних поїздах № 141Ш і № 091Л, варто відзначити, що в середньому такі квитки коштують близько 700 гривень, - пише "Львівський портал" з посиланням на ТВі. 

На 29 грудня у напрямку «Київ-Львів» залишилось тільки одне «люксове» місце. З Києва до Івано-Франківська на 28 грудня у продажу залишилося 32 плацкартних місця на поїзд № 217Л.

Інших варіантів поки немає. На 29 грудня у продажу ще є квитки: на нічний поїзд № 219К – 13 «люксових» і 21 плацкартних місця, на поїзд № 217Л вільних залишилося 19 квитків на плацкарт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!