Політична реклама

За продаж первоцвітів львів'ян штрафуватимуть

1881 0
Зривати й продавати весняні первоцвіти заборонено.

За будь-які незаконні дії, пов’язані із занесеними до Червоної книги квітами, передбачається адміністративна відповідальність, інформує прес-служба Львівської міськради.

На ринках міста активізується масовий продаж первоцвітів. Їх зривання й продаж заборонені  законодавством України і караються накладенням на порушника штрафу.

 «Оскільки плакати неефективні, ми обов’язково проведемо спільні з Державною екологічною інспекцією рейди з дотримання природоохоронного законодавства. На жаль, у зв’язку із ситуацією в країні, залучити міліцію до цього ми не можемо. Але в будь-якому випадку винні будуть покарані», - А. Галушка.

Нагадаємо, що незаконний збір і реалізація рідкісних, занесених до Червоної книги України ранньоквітучих рослин, заборонені ЗУ «Про Червону книгу України» та Кодексом України про адміністративні порушення і передбачають накладення штрафу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!