За тиждень на Львівщині виявили понад 100 порушників режиму самоізоляції

1834 0
Поліція постійно перевіряє тих, хто пообіцяв сидіти вдома.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Минулого тижня на Львівщині працівники поліції виявили понад 100 порушників режиму самоізоляції. Про це повідомляє голова ЛОДА Максим Козицький.

Читайте також: Як правильно самоізолюватися під час карантину. Інструкція від МОЗ України

За словами Максима Козицького, із 16 березня і досі на території Львівщини кордон перетнули близько 36 тис. людей, усі з низ ознайомились із рекомендацією про самоізоляцію. Дані мешканців Львівщини, які повернулись з-за кордону, передані у Лабораторний центр МОЗ у Львівській області, в ГУ Нацполіції Львівщини та сімейним лікарям, щоб вони могли контролювати тих, хто має залишатись вдома.

«За минулий тиждень виявлено понад 100 порушників режиму самоізоляції. Національна поліція постійно перевіряє тих, хто має цього режиму дотримуватись, також їм телефонують сімейні лікарні», – каже Максим Козицький.

Читайте також: У Львові виявили порушення правил карантину на двох ринках

Він додає, що на Львівщині 40 мобільних бригад тестують на коронавірус людей із групи ризику за допомогою експрес-тестів. У цій групі і ті, хто повернулись з-за кордону.

До складу бригади входять двоє медиків у супроводі поліції.

Нагадаємо, у Львові посилили правила карантину. Так, у магазини і транспорт дозволено заходити лише у масках, а користуватись дитячим майданчиками заборонено взагалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!