Політична реклама

Завтра - прем'єра нового фільму про Бетмена "Темний лицар повертається"

1956 0
Масштабна екранізація легендарного коміксу про Людину-кажана виходить на великі екрани 26 липня 2012 року. У Львові у Планеті Кіно ІМАХ вже з 21 липня тривають допрем'єрні покази фільму-новинки.

Цим фільмом режисер Крістофер Нолан має намір поставити останню крапку в історії про неймовірного супергероя, що був представлений світу компанією DC Comics в далекому 1939 році.

Фільм Кристофера Нолана істотно відрізняється від екранізацій Тіма Бертона і Джоела Шумахера, як гриміли в 90-х роках. Режисерові вдалося вдихнути у фільм небувалий драматизм і, дивним чином, поєднати його із запаморочливою динамікою і чарівною інтригою. «Темний лицар повертається» - справжній виклик для режисера, адже поставити крапку в історії можна лише один раз. Права на помилку немає. Преса давно поставлена на вуха, а інтригуючий трейлер ні на дюйм не відкриває завісу з численних таємниць фільму, однією з яких є загадкова і неповторна Селіна Кайл (Жінка-кішка).

Пишність першокласних спец ефектів, чудова гра Крістіана Бейла, Тома Харді і Майкла Кейна, епічна історія з несподіваними поворотами - все це ви зможете побачити на найбільшому в світі екрані! «Темний лицар повертається» - фільм виключно для IMAX.

Побувавши на домпрем'єрному показі, "Твоє місто" рекомендує фільм "Темний лицар повертається" до перегляду.  

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!