Політична реклама

Завтра центром Львова пройде святковий парад

1135 0
З нагоди 757-річчя Львова у суботу, 11 травня, центром міста пройде святковий парад.

Очікують, що участь у параді візьме понад 2 тис. осіб. Традиційно, парад розпочнеться з пл. А.Міцкевича об 11.00, пройде пр. Свободи, вул. П. Беринди, пл. Ринок, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У святковій ході візьмуть участь імпровізований король Данило, колективи Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, оркестр «Сурми Галичини», барабанщиці, народні колективи, оркестр Академії сухопутних військ, студія «Горицвіт», ансамбль «Горицвіт», шкільні колективи, дитячі театралізовані літературні герої, різні спортивні організації, громадські організації та об’єднання, представники ДЮСШ, велосипедисти, представники байкерських клубів, стародавні лицарі в обладунках та ін.

На площі Ринок львів’ян привітають «король Данило» та міський голова Львова Андрій Садовий. Окрім того, мелодію міста, яку написав спеціально до Дня міста композитор Юрій Ланюк, традиційно, виконають сурмачі.

Потім піднімуть прапор над Ратушею.

Після параду відбудуться урочисті збори з нагоди Дня міста Львова, де вручать почесні відзнаки та нагороди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!