Завтра у Львові стартує Великодній ярмарок

2355 0
У суботу, 4 квітня, на проспекті Свободи свою роботу розпочне шостий Великодній ярмарок. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

На гостей чекають товари до великоднього кошика від вітчизняного виробника, традиційні майстер-класи від народних майстрів, а також авторські сувеніри ручної роботи. 

Шостий Великодній ярмарок у Львові зібрав 100 учасників з різних областей України. Тут можна буде придбати сувеніри, прикраси, аксесуари, вишиванки та різний великодній крам ручної роботи. Другий рік поспіль авторську кераміку представлятимуть майстри зі Слов’янська. У гастрономічному секторі будуть представлені солодощі та страви різних національних кухонь.

У Страсний тиждень на Ярмарку не вмикатимуть музику і не продаватимуть слабоалкогольних напоїв.

Традиційна Великодня Майстерня на площі біля Оперного театру чекатиме на відвідувачів щотижня з п’ятниці до неділі. Працюватимуть митці та ремісники зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Вінниці, Києва, Дніпропетровська та інших міст. І дорослі, і дітлахи зможуть спробувати себе у гончарстві, ковальстві, яворівському розписі, плетінні з соломки, лялькарстві, різних техніках вишивки тощо.

Особливістю шостого Великоднього ярмарку стане спеціальний проект «Весна у віршах». Починаючи з 4 квітня, на ярмарку лунатиме сучасна українська поезія у виконанні відомих львів’ян.

Шостий Великодній ярмарок на проспекті Свободи працюватиме з 4 квітня до 10 травня

Години роботи: у будні – 11:00-22:00, у вихідні і святкові дні – 10:00-23:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!