Збиття ворожої ракети та різке зростання кількості хворих на Сovid-19. Головні події дня у Києві

608 0
Дайджест новин за 24 серпня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Безпекова ситуація 

Голова Київської обласній військової адміністрації Олексій Кулеба прокоментував вибухи, які були чутно в області. Це, за його словами, робота ППО зі збиття ворожої ракети в Черкаській області. 

Різке зростання кількості хворих на Сovid-19 

За останній тиждень на Сovid-19 у столиці захворіло втричі більше людей, ніж минулого. Якщо з 8 до 14 серпня зафіксували 316 випадків, то з 15 до 21 – 956. Зростає і кількість містян, що потрапляють до лікарень із важкими формами Соvid-19, а також тих, хто потребує кисню та опиняється в палатах інтенсивної терапії. Врятувати столицю від серйозного спалаху, подібного до тих, які в минулі роки забрали тисячі життів киян, може дотримання заходів епідеміологічної безпеки, а головне – вакцинація. 

Радіаційний фон прийшов у норму

Станом на 8:00 24 серпня рівень забрудненості атмосферного повітря у Києві в цілому низький. Радіаційний фон по всьому місту – у нормі. 

Міжнародні відносини

Міністр закордонних справ Португалії Жуан Кравіньйо відвідав Ірпінь, який перебував під окупацією російської армії.

Крім того, у Києві на Алеї сміливості викарбували ім‘я прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. Церемонія відкриття таблички відбулася за участю президента України Володимира Зеленського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!