Політична реклама

Зі Львова до Києва знову курсують поїзди Hyundai

1843 0
Від сьогодні, 6 травня, відновлено курсування денного швидкісного поїзда № 169/170 сполученням Дарниця – Київ – Львів виробництва компанії Hyundai Rotem.

Як повідомили в прес-службі «Укрзалізниці», із Дарниці він відправляється згідно з чинним графіком о 17:01 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський о 17:14-17:26. До Львова електропоїзд прибуватиме о 22:20.

Зворотно зі Львова поїзд Інтерсіті + вирушає о 5:50 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський і прибуває на станцію Дарниця об 11:14.

Модернізація решти 8 електропоїздів виробництва Hyundai Rotem триває. Повернути їх на на маршрути планують до кінця липня цього року.

Нагадаємо, в середині лютого з експлуатації зняли усі 10 швидкісних потягів Hyundai. У них виявили несправності кузова і конструкції вагонів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!