ЗСУ звільнили ще одне місто на Харківщині

1926 0
Місто було під окупацією з 27 лютого.
Фото: Наталія Попова/ Facebook

Фото: Наталія Попова/ Facebook

Збройні Сили України звільнили від російських окупантів місто Куп'янськ Харківської області. Про це повідомила радниця голови Харківської облради Наталія Попова. 

«Куп’янськ – це Україна. Слава ЗСУ», – написала вона.

Читайте також: Набої та теплі речі для ЗСУ. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

Про звільнення міста повідомляли нардепи, блогери та воєнкори. Наразі немає  офіційної інформації. УП пише, що у Харківській ВЦА також підтвердили звільнення Куп'янська. 

Нагадаємо, що у населений пункт армія рф увійшла 27 лютого, на третій день повномасштабного вторгнення. 8 вересня Інститут вивчення війни повідомляв, що ЗСУ можуть звільнити Куп'янськ упродовж 72 годин. 

Також 8 вересня українські підрозділи повністю відвоювали місто Балаклія на Харківщині. Загалом Збройні сили України на Харківському напрямку звільнили понад 20 населених пунктів і вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Зараз триває «зачистка» у низці населених пунктів.

Додамо, що українська армія потребує підтримки та фінансової допомоги. За посиланням зібрані реквізити фондів, які забезпечують ЗСУ усім необхідним. Також Tvoemisto.tv щодня збирає інформацію про потреби військових та звібки від волонтерів. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!