Новини
  • Новий рік буде теплим та сухим Новий рік буде теплим та сухим До Нового Року в Україні потеплішає до -6-0, опадів не очікується. Про це на брифінгу заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.
  • Українці найчастіше перепродують автомобілі Lanos Українці найчастіше перепродують автомобілі Lanos «Сімку», «шістку» і Lanos - українці перепродували найчастіше за підсумками 2012 року. Про це повідомляють аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando.
  • Більшість львів Більшість львів'ян вважають 2012 успішним роком Так вважають більшість львів`ян (71%). Про це свідчать опитування центру соціологічних опитувань "Соціоінформ".
  • Львів Львів'яни прикрашатимуть оселі штучними ялинками Понад третина мешканців міста планують прикрасити свої оселі штучною ялинкою (36,5%). Ще третина – живою (33,5%). Про це свідчать опитування центру соціологічних опитувань "Соціоінформ".
  • На Львівщині падає дощ, який одразу замерзає На Львівщині падає дощ, який одразу замерзає На Львівщині знову негода – падає дощ, який відразу замерзає. На дорогах – сильна ожеледиця.
  • Водіїв просять бути уважними через погіршення погоди Водіїв просять бути уважними через погіршення погоди ДАІ звертається до всіх учасників дорожнього руху із попередженням бути максимально обережними у зв’язку із погіршенням погодних умов, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • На Різдво в центрі Львова обмежать рух трамваїв На Різдво в центрі Львова обмежать рух трамваїв 8 січня 2013 року у межах святкування Різдва на львів’ян та гостей міста чекає феєричне дійство від театру «Воскресіння» – безкоштовна вулична вистава «Різдвяна феєрія». Відтак, у центрі міста на 2 години буде обмежено рух електротранспорту.
  • Від завтра подорожчають залізничні квитки Від завтра подорожчають залізничні квитки З 25 грудня подорожчають залізничні квитки. Це передбачено наказом Міністерства інфраструктури, прийнятому ще в березні, що регулює ціну квитка в залежності від пори року та дня тижня.
  • Вихідними у Львові похолоднішає Вихідними у Львові похолоднішає В суботу 22 грудня, у Львові нічна температура впаде до -12..-14 градусів, синоптики передбачають снігопади.
  • Вихідними львів Вихідними львів'ян застерігають від переохолодження За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у найближчі дні очікується подальше зниження температури до 11-16º морозу вдень та 18-21º морозу вночі.
  • Українці планують витратити на Новорічний стіл до 500 гривень Українці планують витратити на Новорічний стіл до 500 гривень 70% українців зустрічатимуть Новий рік вдома, в колі сім`ї, а на новорічний стіл - 2013 чверть жителів України (25%) планують витратити до 500 грн.
  • Українці шукають в Інтернеті старі дивани та iPhone 4 Українці шукають в Інтернеті старі дивани та iPhone 4 Гаджетом року став iPhone 4. За рік його розшукували понад 100 тисяч разів. Його поліпшену версію - iPhone 4S - 71 000 запитів. Меншим попитом користувалися смартфони від HTC, їх шукали 42 тисячі осіб, а телефони Nokia - 34 тис. Серед планшетних комп'ютерів лідерство за iPad. Це пристрій розшукували понад 90 тисяч осіб.
  • З наступного року реєстрація нерухомості стане безкоштовна З наступного року реєстрація нерухомості стане безкоштовна Внесення до новоствореного Державного реєстру прав на нерухоме майно, зареєстрованих до 1 січня 2013 року, буде безкоштовним.
  • Епідемії інфекційних хвороб можуть спалахнути в Україні Епідемії інфекційних хвороб можуть спалахнути в Україні Через недостатній рівень імунного прошарку в Україні можуть розпочатися епідемії інфекційних хвороб. Про це сказала інфекціоніст, директор ГО "Імунний щит нації" Наталія Винник.
  • З наступного року в Україні може зупинитись ринок нерухомості З наступного року в Україні може зупинитись ринок нерухомості За прогнозами Спілки фахівців з нерухомого майна України, ринок нерухомості зупиниться щонайменше на два місяці у зв’язку з набуттям чинності з 1 січня 2013 року реформи у сфері державної реєстрації нерухомого майна.
  • Львівська ОДА  повідомила кого ховатимуть безкоштовно Львівська ОДА повідомила кого ховатимуть безкоштовно Безоплатне поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, інвалідів війни проводиться відповідно до Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною.
  • В Україні прийняли новий Реєстр громадських об’єднань В Україні прийняли новий Реєстр громадських об’єднань Постанову про порядок ведення такого реєстру було розроблено Міністерством юстиції на виконання Закону України «Про громадські об’єднання» (що набирає чинності з 1 січня 2013 року) та схвалено на засідання Кабінету Міністрів 19 грудня.
  • Штучні ялинки шкодять навколишньому середовищу Штучні ялинки шкодять навколишньому середовищу Як показало дослідження, проведене екобюро Greens, при виробництві в Китаї однієї півтораметрової штучної ялини утворюється 57 кілограмів двоокису вуглецю (СО2), в той час як обсяг виділеного парникового газу від живої ялини аналогічної висоти складе 2,6 кілограма.
  • Водопостачання для львів Водопостачання для львів'ян може подорожчати ЛМКП “Львівводоканал” розглядає можливість встановлення єдиних тарифів на втрати всю витрачену воду, в тому числі, на ту, що на разі не підлягає обліку. Витрати ляжуть на плечі мешканців.
  • У Львівських трамваях ввімкнули опалення У Львівських трамваях ввімкнули опалення Сьогодні «Львівелектротранс» увімкнув опалення у трамваях та тролейбусах. Які курсують на маршрутах у Львові.
  • Завтра у Львові мороз і сніг Завтра у Львові мороз і сніг Завтра, 21 грудня, у Львові нічна температура повітря впаде до мінус 16-18 градусів, а денна коливатиметься від -8 до -10 градусів.
  • Львів Львів'яни подивляться на мистецтво очима хворих на аутизм Сьогодні, 20 грудня, о 16.00 год в мистецькій галереї «Коралі» (вул. Менцинського, 5) відбудеться відкриття виставки мистецьких робіт «З аутизмом у дорослому житті». Захід організовує Фонд взаємодопомоги та захисту осіб з аутизмом «КОНТАКТ», з нагоди святкування 5-ої річниці Програми підготовки до праці та самостійного життя дорослих осіб з аутизмом. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові водіїв на тротуарах просять не паркуватись У Львові водіїв на тротуарах просять не паркуватись Водіїв просять не паркувати автомобілі на тротуарах у центрі Львова, оскільки це унеможливлює роботу снігоприбиральної техніки.
  • У Залізничному районі Львова відновлено водопостачання У Залізничному районі Львова відновлено водопостачання Мешканцям Залізничного району Львова уже відновили водопостачання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на «Львівводоканал».
  • У Львові без води Залізничний район У Львові без води Залізничний район 20 грудня у Львові на вулиці П’ясецького сталася аварійна ситуація на магістральному водогоні діаметром 800 мм. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП «Львівводоканал».
  • В одному з будинків на вулиці Стрийській у Львові аварійна ситуція В одному з будинків на вулиці Стрийській у Львові аварійна ситуція У Львові мешканці будинку на вул. Стрийська, 65 залишились без опалення.
  • «Київстар» і «МТС Україна» знизять ціни на зв’язок «Київстар» і «МТС Україна» знизять ціни на зв’язок Антимонопольний комітет України досяг домовленості з мобільними операторами «Київстар» і «МТС Україна» щодо зниження тарифів на мобільний зв'язок.
  • 25 тис. грн. за місяць - ціна оренди елітних апартаментів у Львові 25 тис. грн. за місяць - ціна оренди елітних апартаментів у Львові Вартість оренди елітних апартаментів у Львові в рази нижча, ніж у столиці. За гроші, які в Києві наймач віддасть за звичайну двокімнатну хрущовку, в місті Лева можна зняти шикарну «двійку» з дизайнерським ремонтом, сучасними меблями і технікою. Скільки коштує пожити з шиком у Львові дізналися аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando, повідомила прес-служба Slando.
  • Цього тижня частина Львова буде без світла Цього тижня частина Львова буде без світла Для забезпечення надійного, якісного та безпечного надання послуг з електропостачання ПАТ „Львівобленерго” здійснює капітальний та поточний ремонт електрообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі.
  • Львівські орендарі землі знову отримають 60% пільг Львівські орендарі землі знову отримають 60% пільг З квітня цього року землекористувачі користуються пільгами у розмірі 60%. Такий же розмір пільг на оренду землі та земельний податок пропонують надати і у 2013 році.
  • Вчора у Львові відкрили міську ялинку Вчора у Львові відкрили міську ялинку Вчора урочисто відкрили міську красуню. 17-метрове дерево прикрасили цьогоріч дерев’яними яворівськими іграшками та гарними ялинковими прикрасами, які надав склодзеркальний завод.
  • Кабмін змінив розпорядок травневих вихідних Кабмін змінив розпорядок травневих вихідних Кабінет Міністрів України сьогодні прийняв рішення про перенесення робочих днів у травні 2013 року: з п’ятниці 3 травня - на суботу 18 травня, а також з п’ятниці 10 травня - на суботу 1 червня.
  • На пункті "Краковець"  пришвидшать перетин кордону На пункті "Краковець" пришвидшать перетин кордону Пілотна програма "Forecaster", що діє у пункті перетину Корчова-Краківець на польсько-українському кордоні, має збільшити пропускну спроможність кордонних переходів.
  • Завтра кілька вулиць Львова будуть без води Завтра кілька вулиць Львова будуть без води Мешканці мікрорайону вул. Зелена – Дунайська – Липова Алея – Дністерська у Львові 20 грудня з 10:00 до 15:00 год.не матимуть води у зв’язку з плановими ремонтними роботами на насосній станції «Сихів».
  • Цей Новий рік модно зустрічати в червоній сукні Цей Новий рік модно зустрічати в червоній сукні Окрім приємних святкових клопотів, загортання подарунків і приготування смачних салатів, підготовка до зустрічі нового року у жінок пов’язана насамперед з вибором новорічного вбрання.
  • Визначено офіційні вихідні у 2013 році Визначено офіційні вихідні у 2013 році Кабінет Міністрів рекомендує підприємствам зробити вихідними 3 і 10 травня у 2013 році.
  • У Львові поговорили про новинки в сфері ІТ У Львові поговорили про новинки в сфері ІТ Вихідними у Львові пройшла всеукраїнська професійна конференція «Сталевий бубен», присвячена системним адміністраторам .
  • На Новорічні свята буде до 2 градусів тепла На Новорічні свята буде до 2 градусів тепла Міністерство надзвичайних ситуацій України очікує значного потепління з 28 грудня до 1 січня. Про це повідомив перший заступник глави МНС Віталій Бут.
  • Через погоду водіїв закликають бути обережними Через погоду водіїв закликають бути обережними За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології МНС України, 19 грудня на дорогах області – ожеледиця, вночі та вранці місцями туман видимістю 200-500 м. ДАІ закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними.
  • Події 2012 року, які Львів запам Події 2012 року, які Львів запам'ятає назавжди 2012 рік для Львова, безперечно, був важливим роком. Місто вдало провело Євро 2012, прийняло тисячі туристів. Які ще події 2012 року змінили наше місто на краще, пропонує згадати прес-служба Львівської міської ради.
  • Рух на автодорогах області і надалі ускладнений Рух на автодорогах області і надалі ускладнений Станом на 19 грудня рух вантажних автомобілів на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» залишається ускладненим.
  • У Львові до кінця року епідемії грипу  не буде У Львові до кінця року епідемії грипу не буде Захворюваність на грип у Львові на рівні минулого року. Інтенсивний показник становить 57,1, що вдвічі менше від епідпорогу. Про це повідомили в міському управлінні охорони здоров’я, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра у Львові ожеледиця Завтра у Львові ожеледиця Завтра, 19 грудня, на дорогах Львова ожеледиця.
  • В січні юних львів В січні юних львів'ян запрошують на вистави В січні Театр для дітей та юнацтва запрошує діток на вистави. Кожної останньої суботи місяця в театрі – День дешевого квитка. Всі квитки – по 12 гривень, крім вечірніх вистав.
  • В Україні заборонили продаж препарату «Ренні без цукру». В Україні заборонили продаж препарату «Ренні без цукру». Як стало відомо, державна служба з лікарських засобів на невизначений час заборонила реалізувати досить відомий серед українців лікарський препарат «Ренні без цукру».
  • Перше в регіоні відділення реабілітації для дітей відкрили у Львові Перше в регіоні відділення реабілітації для дітей відкрили у Львові Сьогодні, 18 грудня, в дитячій клінічній лікарні на вул. П. Орлика з’явилося перше сучасне відділення реабілітації для дітей.
  • В четвер у Львові відкриють Різдвяну шопку В четвер у Львові відкриють Різдвяну шопку У четвер, 20 грудня, на площі Ринок почнуть встановлювати Різдвяну шопку. Вже на католицьке Різдво всі вірні зможуть побачити сцену народження Ісуса Христа.
  • В Україні заборонили ліки "Стопгріпан лимон" В Україні заборонили ліки "Стопгріпан лимон" Державна служба з лікарських засобів заборонила реалізацію та застосування всіх серій лікарського засобу "Стопгріпан лимон", порошок для приготування розчину для перорального застосування по 21,5 г у пакетиках 1, 10, 20 виробництва індійської компанії Rusan Pharma Ltd.
  • Львів Львів'яни першими переглядають фільм «Хоббіт: Несподівана подорож» У кінотеатрі «Планета кіно» розпочався показ фільму «Хоббіт: Несподівана подорож» у форматі ІМАХ 3 D. На тиждень раніше від усіх кінотеатрів країни у «Планеті кіно» всі охочі зможуть переглянути цю неймовірну кінокартину.
  • У Львові штрафуватимуть за відмови від угод про вивезення сміття У Львові штрафуватимуть за відмови від угод про вивезення сміття Львів’яни, які живуть у приватних будинках, мають за обов`язок укласти угоди на вивезенням сміття. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, така угода передбачена законом «Про відходи».
  • Маленьких львів Маленьких львів'ян на Миколая частуватимуть цукерками Найменших львів’ян запрошують відсвяткувати свято Миколая разом. Казкове дійство для діток відбудеться 19 грудня на площі Ринок, інформує прес-служба Львівської міськради.
  • Новий опорний пункт міліції відкрили у Львові Новий опорний пункт міліції відкрили у Львові У Львові на вулиці Топольній відкрили опорний пункт міліції, в якому працюватиме вісім дільничних інспекторів. Правоохоронці кажуть, що саме цей район вважається одним з найкриміногенніших у місті.
  • Завтра частині Львова вимкнуть воду Завтра частині Львова вимкнуть воду 18 грудня з 11:00 до 15:00 буде припинено подачу води в мікрорайон вул. Зелена – Дунайська – Липова Алея – Дністерська, водопостачання з пониженим тиском буде здійснюватись у мікрорайон вул. Зубрівська – Довженка – Ч.Калини – Кавалерідзе – Кос-Анатольського і прилеглі до них вулиці.
  • Завтра у Львові будуть снігопади Завтра у Львові будуть снігопади Завтра, 18 грудня, у Львові нічна температура повітря опуститься до мінус 7-9 градусів, а денна коливатиметься від -2 до -4 градусів.
  • На Львівщині через негоду обмежили рух на двох дорогах На Львівщині через негоду обмежили рух на двох дорогах На Львівщині через негоду діють обмеження для руху автомбілів на двох ділянках доріг. Це дороги М-06 «Київ – Чоп» та Р-39 «Броди – Тернопіль».
  • Українці стали витрачати більше грошей Українці стали витрачати більше грошей За січень листопад поточного року оборот роздрібної торгівлі у порівнянні з аналогічним періодом минулого року виріс на 15,7% до 722,7 млрд грн, повідомили у Держстаті.
  • По Західній Україні через негоду затори на автошляхах По Західній Україні через негоду затори на автошляхах Через негоду ускладнено проїзд автошляхами Західної України. Зокрема, у Львівській області обмежено проїзд для вантажного та пасажирського транспорту на автомобільній дорозі М-06 Київ–Чоп, км 439 – км 450 (біля села Ясенів Бродівського району).
  • Частина українців хоче зустрічати Новий рік в Єгипті Частина українців хоче зустрічати Новий рік в Єгипті Відпочинок на Батьківщині залишається одним з найпопулярніших варіантів проведення новорічних свят серед громадян України. Про це пише Forbes.ua. До десятки найпопулярніших увійшли також Єгипет, Таїланд, Арабські Емірати, В`єтнам, Домінікана, Франція, Грузія, Австрія, Чехія та Фінляндія.
  • У Львові водіїв просять не паркуватись на тротуарах У Львові водіїв просять не паркуватись на тротуарах Водіїв приватних автомобілів просять не паркувати машини на тротуарах, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та двірників. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сніг у Львові прибиратимуть і вдень Сніг у Львові прибиратимуть і вдень У зв’язку зі сильною ожеледицею та снігопадом, у місті усі вихідні працює снігоприбиральна техніка. Як повідомили голови районних адміністрацій, техніка працювала і вночі, у деяких районах буде залучена і до прибирання сьогодні вдень.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!