Новини
  • Реєстрація на ЗНО в Україні розпочнеться 4 січня Реєстрація на ЗНО в Україні розпочнеться 4 січня Міністерство освіти і науки, молоді та спорту затвердило календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) для охочих вступити до вищих навчальних закладів України в 2013 році.
  • Вулицю Короленка у Львові відкриють 1 грудня Вулицю Короленка у Львові відкриють 1 грудня Ремонтні роботи на вул. Короленка вже завершили. Відкриють вулицю для руху транспорту 1 грудня.
  • На вихідних у Львові безкоштовно дегустуватимуть органічний сир На вихідних у Львові безкоштовно дегустуватимуть органічний сир 24 листопада у Львів проведуть «Ярмарок органічної продукції». Більше 10 виробників представлять екологічно чисту продукцію з різних кутків Західної України. Захід триватиме з 10.00 по 16.00 на вулиці Валовій.
  • У Львові проведуть екскурсію на тролейбусі У Львові проведуть екскурсію на тролейбусі В неділю, 25 листопада, о 13:00 год. у Львові відбудеться екскурсія «Шляхами львівських тролейбусів», присвячена до 60-ої річниці тролейбусного руху у Львові.
  • Сьогодні у Львові відкрили ковзанку Сьогодні у Львові відкрили ковзанку Від сьогодні, 21 листопада, на пл. Ринок працюватиме ковзанка.У перший день ковзанка запрацює з 13:00 год. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця року компослуги можуть зрости на 50% До кінця року компослуги можуть зрости на 50% Голова правління Альянсу «Нова енергія України» Валерій Боровик прогнозує, що незабаром газ для українців подорожчає, швидше за все, на 30, а можливо й на 50%.
  • На період зимових свят буде 129 нових поїздів На період зимових свят буде 129 нових поїздів «Укрзалізниця» призначила додаткові потяги на зимові свята, більшість — у західному напрямку. Купити квитки можна буде вже найближчим часом. Про це повідомляють на сайті «Укрзалізниці».
  • У Львові під відкритим небом з У Львові під відкритим небом з'явився безкоштовний музей іграшок. Фото В одному з подвiр'їв вулицi Лева (Пiдзамче) Василь Глушковський, який тут живе, виставив понад 150 старих iграшок.
  • Бонусні картки компаній можуть витіснити картки знижок Бонусні картки компаній можуть витіснити картки знижок Три чверті споживачів у світі володіють карткою хоча б однієї програми лояльності, а у третини споживчого співтовариства карток дві або більше. Однак після бурхливого розвитку в на початку 2000-х, маркетинг лояльності вступив у період спаду. Все тому що відбулася інфляція самого поняття «знижка», а в основі більшості бонусних програм лежать незрозумілі принципи і нецікаві споживачам винагороди, пояснюють експерти.
  • У Львові поменшає автобусних маршрутів У Львові поменшає автобусних маршрутів У Львові кількість маршрутів невдовзі зменшиться до 40-45 повідомив Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради.
  • У Львові покажуть мультфільм «Вартові легенд» У Львові покажуть мультфільм «Вартові легенд» Прем'єра мультфільму «Вартові легенд» - 22 листопада, а переглянути мультфільм можна буде в кінотеатрі "Планета кіно" до 14 грудня.
  • Сьогодні у Львові - благодійний концерт Сьогодні у Львові - благодійний концерт 20 листопада о 19.00 у Львові пластуни організовують благодійний концерт. Зібрані кошти із заходу передадуть на лікування 3-річного Назарка – сина пластунів Ігоря та Мар’яни Трегубів.
  • Люди перекрили кільцеву дорогу поблизу Львова Люди перекрили кільцеву дорогу поблизу Львова 20 листопада близько 10.30 на кільцевій дорозі Львова на ділянці Рудно – Рясна Руська мешканці перекрили дорогу.
  • Львівським студентам розкажуть про можливість працевлаштування Львівським студентам розкажуть про можливість працевлаштування «Інвестуй в майбутнє!» - саме під таким гаслом 5 грудня вже вшосте в Національному університеті «Львівська політехніка» пройде Інженерний ярмарок кар’єри, який організовує львівський осередок студентської організації BEST.
  • Україна найбільше потребує працівників в промисловій сфері Україна найбільше потребує працівників в промисловій сфері Найбільший показник потреби у працівниках зафіксований у промисловості, зокрема переробній – 23,1 тис. осіб (88,2% порівняно з 2011 роком).
  • Різдвяний ярмарок у Львові розпочнеться з 11 грудня Різдвяний ярмарок у Львові розпочнеться з 11 грудня З 11 грудня 2012 року по 14 січня 2013 року на проспекті Свободи та площі Ринок у Львові відбуватиметься традиційний різдвяний ярмарок. Відповідне рішення ухвалив сьогодні, 19 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради.
  • Львів Львів'янам нагадали про правила користування газом Головне управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації нагадує мешканцям, які використовують газові прилади для приготування їжі чи для опалення квартири.
  • Львівська залізниця наступного року може скоротити пасажирські перевезення Львівська залізниця наступного року може скоротити пасажирські перевезення Львівській залізниці необхідно 399 млн. грн. на модернізацію рухомого пасажирського складу, якщо ж ці гроші не надійдуть з державного бюджету, 2013 року пасажирські перевезення будуть скорочені.
  • На площі Ринок у Львові зріжуть дерева На площі Ринок у Львові зріжуть дерева У Львові на площі Ринок розпочнуть зрізати аварійні дерева.Про це розповів в.о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • З 19 по 26 листопада у частини львів З 19 по 26 листопада у частини львів'ян не буде світла. Графік відключень ПАТ „Львівобленерго” здійснює капітальний та поточний ремонт електрообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі. Виконання вищезгаданих робіт призведе до тимчасового знеструмлення електрообладнання та мереж.
  • ТОП-5 нічних професій для людей «сов» ТОП-5 нічних професій для людей «сов» Для людей «сов», які не можуть працювати за графіком типового офісного працівника – з 9.00 до 18.00 год., експерти підібрали ТОП-5 актуальних нічних вакансій.
  • У Львові поговорять про те, чому застаріла середня освіта У Львові поговорять про те, чому застаріла середня освіта 29 листопада о 18.00 год у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка відбудуться перші Публічні дебати на тему «Українська середня освіта вкрай застаріла». Про це повідомляє міськрада.
  • Львів Львів'ян чекає суха та холодна погода Завтра, 20 листопада, у Львові нічна температура повітря 0-2 градуси, а денна не підніматиметься вище 4-6 градусів. Зокрема цього тижня у Львові буде сухо та майже без опадів.
  • Топ-10 Інтернет-пошуку по Західній Україні очолив хмельницький ринок Топ-10 Інтернет-пошуку по Західній Україні очолив хмельницький ринок Кожного тижня користувачі задають Яндексу близько 500 тисяч запитів зі словами "Львів", "Івано-Франківськ", "Ужгород", "Тернопіль", "Чернівці", "Луцьк", "Волинь", "Хмельницький", "Кам’янець", "Рівне", "Західна Україна", "Закарпатська область" тощо. Значну частину цих запитів (58%) задають користувачі з інших регіонів.
  • У Львові відкрили для проїзду вул. Героїв УПА У Львові відкрили для проїзду вул. Героїв УПА Аварійно-відновлювальні роботи з ремонту каналізаційного випуску будинку № 21 на вул. Героїв УПА завершено швидше. Відтак, рух транспорту по вул. Героїв УПА було відновлено ще в неділю зранку.
  • На Львівському різдв На Львівському різдв'яному ярмарку пропонують продавати виключно українську продукцію На різдвяному ярмарку у Львові, який відкриється 11 грудня на пр. Свободи перед Оперним театром, хочуть продавати виключно українську продукцію.
  • Вихідні у Львові будуть сухі і прохолодні Вихідні у Львові будуть сухі і прохолодні Вихідними, 17-18 листопада, у Львові температура вдень підніметься до 6-9 градусів , а вночі впаде до від -2 до 2 градусів.
  • День студента у Львові: де святкувати найкраще? День студента у Львові: де святкувати найкраще? 17 листопада в Україні святкують Міжнародний день студента. "Твоє місто" підготувало інформацію про вечірки з нагоди Дня студента у Львові, які варто відвідати.
  • У Львові відбудуться два матчі за участю БК “Політехніка-Галичина” У Львові відбудуться два матчі за участю БК “Політехніка-Галичина” Баскетбольні матчі пройдуть 23 і 25 листопада у палаці спорту "Галичина", вул. Керченська, 8.
  • У Львові обговорили сучасні технології в освіті У Львові обговорили сучасні технології в освіті З 12 по 14 листопада у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності пройшла Третя міжнародна науково-практична конференція під назвою «Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті: досвід, проблеми, перспективи».
  • На Львівщині найбільше шансів знайти роботу мають робітники На Львівщині найбільше шансів знайти роботу мають робітники Упродовж десяти місяців 2012 року центри зайнятості Львівщини надали посередницькі послуги з працевлаштування 82,1 тис. незайнятих громадян, інформує прес-служба обласного центру зайнятості.
  • Оприлюднено правила вступної кампанії 2013 року Оприлюднено правила вступної кампанії 2013 року Документи на денну форму навчання абітурієнти зможуть подати з 1 по 31 липня, мінімальний бал сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання залишиться на рівні 124 для непрофільних предметів та 140 — для профільних.
  • Сьогодні стартує "Ніч у Львові" Сьогодні стартує "Ніч у Львові" З 16 по 18 листопада у Львові проходитиме акція "Ніч у Львові". Це низка екскурсій, театральних дійств, концертів, майстер-класів та інших мистецьких заходів.
  • У Львові хочуть обмежити рекламу в громадському транспорті У Львові хочуть обмежити рекламу в громадському транспорті Управління транспорту Львівської міської ради готує проект рішення виконавчого комітету про визначення переліку місць, де буде дозволено розміщати рекламні матеріали в міських автобусах.
  • Вихідними у Львові змінять маршрути тролейбуси  №2, №9, №10 Вихідними у Львові змінять маршрути тролейбуси №2, №9, №10 З 8.00 год 17 листопада до 20.00 год 18 листопада буде перекрито рух транспорту на вул.Героїв УПА, 21. Тут проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи з ремонту каналізаційного випуску будинку №21.
  • Цими вихідними громадський транспорт Львова курсуватиме довше Цими вихідними громадський транспорт Львова курсуватиме довше Вихідними, 16-18 листопада, міський транспорт Львова курсуватиме довше для зручності відвідувачів акції «Ніч у Львові».
  • Через місяць в Україні заборонять тютюнопаління у всіх  закладах харчування Через місяць в Україні заборонять тютюнопаління у всіх закладах харчування З 16 грудня 2012 року в усіх приміщеннях ресторанів, кафе та барів забороняється куріння. Про це інформує прес-центр Коаліції «За вільну від тютюнового диму Україну», Регіонального центру громадянського представництва «Життя».
  • Завтра на Львівщині сухо та прохолодно Завтра на Львівщині сухо та прохолодно У п’ятницю, 16 вересня, у Львівській області буде мінлива хмарність, проте синоптики опадів не прогнозують.
  • Від завтра Укрзалізниця продаватиме квитки на 30 грудня Від завтра Укрзалізниця продаватиме квитки на 30 грудня З 00 год. 00 хв. 16 листопада буде відкрито продаж квитків на 30 грудня 2012 року.
  • Львів упорядкують екологічно Львів упорядкують екологічно 14 листопада на пленарному засіданні міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження комплексної екологічної програми на 2012-2016 роки для міста Львова.
  • 136 препаратів може зникнути з українських аптек 136 препаратів може зникнути з українських аптек З 1 січня з українських аптек може зникнути 136 лікарських препаратів, що не мають аналогів на українському ринку.
  • Скрябін сьогодні дасть безкоштовний онлайн концерт Скрябін сьогодні дасть безкоштовний онлайн концерт Сьогодні о 20 годині Кузьма Скрябін заспіває в Інтернеті. Потрапити на незвичний концерт дуже просто, для цього лише потрібно зайти на сторінку співака на Фейсбуці та перейти за відповідним посиланням.
  • Маленькі львів Маленькі львів'яни робитимуть прикраси з гіпсу Майстер-клас з виготовлення виробів у техніці «гіпсових відливок» відбудеться у вихованців УДЮМКу Франківського району. Навчання проходитиме в кімнаті дозвілля «Калинове намисто» (вул. В. Великого, 11). Початок о 15:30 год.
  • На вулиці Героїв УПА  у Львові перекриють рух транспорту На вулиці Героїв УПА у Львові перекриють рух транспорту У зв’язку з виконанням аварійно-відновлюваних робіт з ремонту каналізаційного випуску будинку №21 на вул. Героїв УПА,21 перекриють рух транспорту. Ремонтні роботи триватимуть з 8.00 год 17 листопада до 20.00 год 18 листопада, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Для маленьких львів Для маленьких львів'ян проведуть змагання з дартсy Львівські діти демонструватимуть свою спритність у грі в дартс. УДЮМК Сихівського району організовує для школярів змагання з цієї гри. Турніри розпочнуться 15 листопада у клубі «Дозвілля» (вул. Енергетична, 1).
  • "Аеросвіт" надає можливість своїм пасажирам познайомитись напередодні рейсу "Аеросвіт" надає можливість своїм пасажирам познайомитись напередодні рейсу Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ) і компанія і SeatID впровадили послугу, що надає можливість пасажирам "АероСвіту" на етапі бронювання та онлайн-придбання квитка отримати інформацію про попутників і встановити з ними контакт у соціальних мережах.
  • Укрзалізниця хоче скоротити обсяг пасажирських перевезень Укрзалізниця хоче скоротити обсяг пасажирських перевезень Через систематичне невиділення коштів з Державного бюджету України на оновлення пасажирського рухомого складу, можливості залізниці до перевезення пасажирів (без оновлення пасажирського парку) впродовж найближчих п’яти років скоротяться з 60,5 млн до 40 млн пасажирів.
  • Вчені радять слухати за кермом авто рок або класику Вчені радять слухати за кермом авто рок або класику Під час останнього опитування британського представництва міжнародної групи компаній Allianz водії розповіли яка музика їх найбільше відволікає у дорозі. Виявляється, найбільш заспокійливо діють рок (10 %) та класика (6 %).
  • ЗНО дозволили проходити онлайн ЗНО дозволили проходити онлайн Майбутні абітурієнти отримали змогу дізнатися, які предмети їм необхідно "підтягнути". Для цього їм надають можливість пройти тести ЗНО в режимі онлайн.
  • Закордонні паспорти українцям видаватиме міграційна служба Закордонні паспорти українцям видаватиме міграційна служба З 1 січня Державна міграційна служба України розпочне видачу українським громадянам закордонних паспортів.
  • В Україні надаватимуть безкоштовну вторинну правову допомогу В Україні надаватимуть безкоштовну вторинну правову допомогу Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 1 січня 2013 року запрацюють у всіх регіонах України.
  • У Львові з У Львові з'явилось ще три нових світлофори Ще три світлофорні об’єкти вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6 змонтовані у Львові.
  • У Львові можна здати на утилізацію старі батерейки У Львові можна здати на утилізацію старі батерейки Використані елементи живлення мешканці можуть здавати на утилізацію. У місті є щонайменше п’ять пунктів, де приймають на утилізацію батарейки.
  • У Львові буде туман і ожеледиця У Львові буде туман і ожеледиця Ввечері сьогодні, 13 листопада, та вночі і вранці 14 листопада у Львові буде туман. Видимість – 200-500 м. На окремих ділянках дороги – ожеледиця.
  • Завтра частині Львова подаватимуть воду зі зниженим тиском Завтра частині Львова подаватимуть воду зі зниженим тиском Завтра, 14 листопада з 10.00 до 20.00 15 листопада у Шевченківському та частково Галицькому районах Львова подача води буде здійснюватись з пониженим тиском.
  • В середу на Львівщині буде без опадів В середу на Львівщині буде без опадів Завтра, 14 листопада, у Львові нічна температура повітря зросте від 0 до 2 градусів, а денна не підніматиметься вище 5-7 градусів.
  • До кінця року в Україні планують закрити всі аптечні кіоски До кінця року в Україні планують закрити всі аптечні кіоски З 29 грудня в Україні планують закрити аптечні кіоски, тим самим обмежити реалізацію лікарських засобів підприємцями. Аптечні кіоски закриватимуть через можливе розповсюдження в них фальсифікованих ліків.
  • Українці найчастіше вживають яблучний та апельсиновий соки Українці найчастіше вживають яблучний та апельсиновий соки Українці найбільше полюбляють вживати яблучний та апельсиновий сік. При цьому популярність соку з груші серед населення знизилась. Про це УНН повідомила керівник відділу тестування Центру Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій.
  • У львівських аптеках виявлено 16 торгових марок фальсифікованих лікарських засобів У львівських аптеках виявлено 16 торгових марок фальсифікованих лікарських засобів Цими днями Держслужба з лікарських засобів провела перевірку на наявність фальсифікованих ліків у Львові та області. В результаті перевірки у Львові було виявлено склад, який займався реалізацією фальсифікованих лікарських засобів.
  • Виробники соків обманюють споживачів Виробники соків обманюють споживачів В українських соках практично не можливо визначити чи додавали виробники штучні ароматизатори чи ні. Адже в країні існують серйозні проблеми із лабораторним контролем. Також, ринку соків бракує нормативів із чітко прописаними параметрами. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказала керівник відділу тестування Громадської організації з захисту прав споживачів "Науково-дослідний Центр Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!