Новини
  • Українці не платитимуть за збереження номера Українці не платитимуть за збереження номера Національна комісія з питань регулювання зв´язку та інформатизації прийняла за основу порядок надання послуг із перенесення абонентських номерів (MNP) та використання персональних номерів.Згідно з документом, абоненти, які хочуть зберегти номер при переході в іншу мережу, не здійснюють окрему плату за цю послугу.
  • З наступного року україням видаватимуть біометричні паспорти З наступного року україням видаватимуть біометричні паспорти Біометричні паспорти планується видавати з 1 січня 2013 року. Про це розповів автор закону про біометричні паспорти регіонал Василь Грицак.
  • У Львові не працюють евакуатори У Львові не працюють евакуатори Наразі призупинено роботу евакуаторів у Львові. Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич, рішення виконкому, на підставі якого діяли евакуатори, призупинено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • 2012 - найспекотніший рік за останню сотню років 2012 - найспекотніший рік за останню сотню років Нинішній 2012-й рік став дев’ятим за рахунком найбільш теплим роком, починаючи з 1850 року, коли почали документально фіксувати спостереження за кліматом планети.
  • У Львові проведуть "експеремент" з продажем трамвайних квитків У Львові проведуть "експеремент" з продажем трамвайних квитків На тих трамвайних зупинках м. Львова, де немає кіосків, поставлять людей в жилетах «Львівелектротрансу», аби вони продавали квитки пасажирам, повідомив 29 листопада під час брифінгу начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Жук.
  • Завтра у Львові дощитиме Завтра у Львові дощитиме Завтра, 30 листопада, у Львові нічна температура повітря буде 5-7 градуси, а денна підніметься до від 6 до 8 градусів.
  • У Львові з У Львові з'явиться новий трамвайний маршрут З середини грудня у Львові відкриють новий трамвайний маршрут, поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • 59% офісних працівників живуть роботою - дослідження 59% офісних працівників живуть роботою - дослідження 59% офісних працівників вважають себе трудоголіками і живуть роботою. Вони регулярно працюють понаднормово та у вихідні, а також обмірковують робочі проблеми на дозвіллі.
  • Львівський залізничний вокзал відновив роботу - вибухівки не знайдено Львівський залізничний вокзал відновив роботу - вибухівки не знайдено Повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу «Львів» було неправдивим, вибухового пристрою не знайдено.
  • У Львові на Сихів таки їздитиме трамвай У Львові на Сихів таки їздитиме трамвай У Львові обіцяють прокласти нову трамвайну колію у найвіддаленіший район міста.Наступного року буде виконуватись великий об’єм робіт на вулиці Стуса у Львові щодо трамваю на Сихів.
  • Частині львів Частині львів'ян вимкнуть електроенергію „Львівобленерго” з 29 листопада по 6 грудня здійснює капітальний та поточний ремонт електрообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі. Виконання вищезгаданих робіт неможливе без тимчасового знеструмлення електрообладнання та мереж.
  • У Львові міліція відкриває сервісний центр У Львові міліція відкриває сервісний центр Сервісний центр із 4 грудня працюватиме у приміщенні Відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Львівської області по вулиці Данила Апостола, 11. Там надаватимуть послуги різні підрозділи міліції, інформує ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.
  • На львівському залізничному вокзалі шукають вибухівку На львівському залізничному вокзалі шукають вибухівку Сьогожні, 29 листопада, близько 11:00 працівники Львівського залізничного вокзалу отримали повідомленні про замінування вокзального приміщення.
  • Сьогодні частині Львова вимкнуть тепло Сьогодні частині Львова вимкнуть тепло Сьогодні, 29 листопада, по вул. Науковій проводяться ремонтні роботи на магістральній тепломережі, повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».
  • У Львові відбудеться відкрита лекція з прав людини У Львові відбудеться відкрита лекція з прав людини Наступного тижня, 6 грудня, Українська Гельсінкська спілка проведе у Львові відкриту лекцію з прав людини.
  • У Львові завтра можливий  дощ У Львові завтра можливий дощ Завтра, 29 листопада, у Львові нічна температура повітря буде від 4 до 6 градусів, а денна підніметься до 11-13 градусів.
  • В Україні подешевшають авіаперельоти В Україні подешевшають авіаперельоти Через можливу відміну ПДВ на авіапальне та авіакитки в 2013 році, ціна останніх знизиться.
  • В понеділок у Львові відкриють вулицю Коновальця В понеділок у Львові відкриють вулицю Коновальця Вулицю Коновальця на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської відремонтували. Для проїзду транспорту вулицю відкриють в понеділок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на Франківську районну адміністрацію.
  • З грудня туалети на возкалах стануть безкоштовні З грудня туалети на возкалах стануть безкоштовні Міністр інфраструктури Борис Колесніков пообіцяв, що з 1 грудня туалети на всіх вокзалах України стануть безкоштовними.
  • Скорочено авіарейси зі Львова до Кракова Скорочено авіарейси зі Львова до Кракова Польська авіакомпанія Eurolot припиняє польоти в Україну. Бронювання квитків на маршрути Краків - Львів та Вроцлав - Львів доступні тільки на рейси до 13 січня 2013 року.
  • До Львова з Донецька поїде додатковий потяг До Львова з Донецька поїде додатковий потяг У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку на новорічні та різдвяні свята Донецька залізниця призначила додатковий поїзд №569/570 сполученням Донецьк—Львів, повідомляє прес-служба відомства.
  • У Львові відбудеться конкурс найкращої святкової вітрини У Львові відбудеться конкурс найкращої святкової вітрини Львів готується до Різдвяних свят. Відтак, Галицька районна адміністрація оголошує конкурс серед підприємців на найкраще оформлену вітрину до Різдвяних свят.
  • Вулиця Лесі Українки у Львові буде лише для пішоходів Вулиця Лесі Українки у Львові буде лише для пішоходів Вулиця Лесі Українки у Львові після проведеного ремонту стане повністю пішохідною, транспорт зможе лише привозити продукти в магазини та заклади харчування.
  • Ремонт на вулиці Городоцькій у Львові розпочнуть весною наступного року Ремонт на вулиці Городоцькій у Львові розпочнуть весною наступного року Ремонт вул. Городоцької у Львові розпочнуть 2013 року, завершивши цього року всі процедури, яких вимагає Європейський Банк.
  • Проспект Свободи у Львові відремонтують до п Проспект Свободи у Львові відремонтують до п'ятниці Ремонтні роботи на пр. Свободи у Львові завершаться до кінця листопада.
  • Завтра у Львові буде суха погода Завтра у Львові буде суха погода Завтра, 28 листопада, у Львові нічна температура повітря буде 3-5 градуси, а денна підніметься до 10-12 градусів.
  • Напрям руху львівських автобусів можна переглядати в Інтернеті Напрям руху львівських автобусів можна переглядати в Інтернеті Завдяки GPS за львівськими автобусами можна буде стежити в Google Maps або Yandex.Картах. Про це розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.
  • Сьогодні частині Львова вимкнули опалення Сьогодні частині Львова вимкнули опалення Сьогодні на вулиці Миколайчука-Мазепи та на вулиці Науковій ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить ремонтні роботи на тепломережах. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця року у Львові ще 47 старих автобусів замінять новими До кінця року у Львові ще 47 старих автобусів замінять новими Відповідно до договорів, перевізники Львова мали б замінити рухомий склад міських автобусних маршрутів протягом року на 20%. Управління транспорту та зв’язку наполягає на заміні автобусів на великі з низьким рівнем підлоги, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Львівські студенти розробили мобільний варіант пробного тестування Львівські студенти розробили мобільний варіант пробного тестування Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти спільно із студентами ЛНУ ім. І. Франка розробив мобільний варіант пробного тестування.
  • У Львові відбудеться прем’єра відео до стрічки «Стартрек: Відплата» У Львові відбудеться прем’єра відео до стрічки «Стартрек: Відплата» Світову прем’єру дев’ятихвилинного допрем’єрного відео до стрічки «Стартрек: Відплата» Дж.Дж. Абрамса ексклюзивно покажуть у кінотеатрах ІМАХ 3D по всьому світу, зокрема у Львові, починаючи з 15 грудня.
  • Cніг та мороз завітають в Україну з 1 грудня Cніг та мороз завітають в Україну з 1 грудня З 1 грудня в західних, північних та більшості центральних областей відбудеться зниження температури на 3-6 градусів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.
  • У Львові безкоштовно навчать як бути успішним У Львові безкоштовно навчать як бути успішним У рамках VI Інженерного ярмарку кар’єри, який відбудеться 5 грудня у "Львівській політехніці", є можливість відвідати безкоштовні семінари та тренінги від успішних людей. Про це повідомили організатори.
  • На Львівщині завтра прохолодно та без опадів На Львівщині завтра прохолодно та без опадів У вівторок у Львівській області буде мінлива хмарність. У Львові, Славському, Турці, Стриї, Червонограді, Яворові, Сколе, Самборі, Мостиськах, Дрогобичі, Трускавці, Бродах, Раві-Руській – без опадів.
  • При зниженні температури в Україні запрацють пункти обігріву При зниженні температури в Україні запрацють пункти обігріву Міністерство надзвичайних ситуацій готує 300 пунктів обігріву на всій території України на випадок сильного зниження температури.
  • У Львові готуються  до  Різдвяного ярмарку У Львові готуються до Різдвяного ярмарку У центрі Львова триває встановлення дерев'яних будиночків для учасників IV Різдвяного Ярмарку, який триватиме в місті з 8 грудня до 14 січня.
  • Згідно сучасного етикету - можна їсти руками Згідно сучасного етикету - можна їсти руками Їсти в ресторані руками тепер можна, стверджують фахівці з етикету, якщо тільки ви не облизуєте після цього пальці.
  • В Україні з В Україні з'явилась гаряча лінія щодо гендерного насильства У неділю, 25 листопада, відкрились гарячі телефонні лінії, де можна отримати консультацію щодо гендерного насильства та дискримінації, порушення прав дітей та торгівлі людьми.
  • Чоловіки обирають жінок зі схожими рисами обличчя
Чоловіки обирають жінок зі схожими рисами обличчя Французькі вчені дійшли висновку, що чоловіки надають перевагу жінкам, які схожі на них зовні, пише Le Figaro. Про це свідчать результати дослідження, проведеного вченими Інституту наук про еволюцію у Монпельє.
  • Половина роботодавців України не оплачує відпустки працівникам Половина роботодавців України не оплачує відпустки працівникам Оплачуваний лікарняний і відпустку в Україні пропонують всього 50% роботодавців. За даними компанії Smart Solution, безкоштовну медичну страховку надає лише 40% компаній, а абонементи в басейн - ще менше.
  • Першу в Україні медіатеку відкриють у Львові Першу в Україні медіатеку відкриють у Львові У Центральній бібліотеці для дорослих ім. Лесі Українки створять міську медіатеку – інтерактивний громадський центр, обладнаний новітніми технологіями.
  • Вихідними на Львівщині можливий дощ Вихідними на Львівщині можливий дощ Вихідні у Львівській області пройдуть з мінливою хмарністю. В суботу в регіоні переважно дощова погода.
  • У Львові пройде виставка дизайнерських ялинок У Львові пройде виставка дизайнерських ялинок З 8 до 10 грудня у ТЦ «Володимир», що на ринку «Південний» можна буде оглянути ялинки, розроблені львівськими митцями.
  • На Львівській митниці введено фотофіксацію вмісту салонів і багажників На Львівській митниці введено фотофіксацію вмісту салонів і багажників Через виявлення нових схем незаконного переміщення товарів на «зеленому коридорі» в автомобільних пунктах пропуску Львівської митниці було введено посилений митний контроль, зокрема фотофіксацію вмісту салонів і багажників авто, повідомила прес-служба Львівської митниці.
  • Львів Львів'яни зможуть скаржитись на тютюновий дим в Держспоживчінспекцію Після набуття чиності закону про заборону тютюнопаління клієнти ресторанів та закладів харчування можуть скаржитись на невиконання закону в регіональний орган Держспоживчінспекції.
  • Львівська обласна лікарня отрмає обладнання для новонароджених Львівська обласна лікарня отрмає обладнання для новонароджених В рамках проектуФонду Анни Мазуренко «Здоров’я Дітей» делегація з Канади урочисто передасть медичне обладнання для дитячих лікарень в Україні.Обладнання отримають лікарні Львова та лікарні ще кількох областей.
  • В Україні в 40 разів збільшили штрафи за шкоду вимираючим видам тварин та рослин В Україні в 40 разів збільшили штрафи за шкоду вимираючим видам тварин та рослин Кабінет Міністрів України збільшив суму штрафів, які накладатимуться за вчинення шкоди червонокнижним видам тварин і рослин.
  • Львівські фонтани перестали працювати Львівські фонтани перестали працювати У зв’язку із похолоданням та підготовкою до зими, до фонтанів у центрі Львова припинили подачу води. Фонтани відновлять свою роботу навесні.
  • У Львові щоп’ятниці проводять безкоштовну відкриту гімнастику У Львові щоп’ятниці проводять безкоштовну відкриту гімнастику Міжнародний центр корекції постави Оксани Слінько «Академія Грація» проводить безкоштовні відкриті ранкові гімнастики щоп’ятниці о 10.00 в парку ім. Івана Франка та об 11.00 в палаці Гната Хоткевича.
  • У Львові хочуть упорядкувати стихійні зливання каналізаційних стоків У Львові хочуть упорядкувати стихійні зливання каналізаційних стоків На вул. Пастовій у Львові планують побудувати станцію зливу каналізаційних стоків. Про це повідомляє прес-служба "Львівводоканал".
  • З Києва на Львів майже не залишилось залізничних квитків З Києва на Львів майже не залишилось залізничних квитків Станом на ранок 22 листопада у напрямку Київ-Львів на 28 грудня вільних місць практично немає, точніше сказати, залишилися квитки на швидкісний поїзд Hyundai, та й то у вільному продажу є всього 75 квитків.
  • Завтра на Львівщині сухо та хмарно Завтра на Львівщині сухо та хмарно У п’ятницю у Львівській області буде мінлива хмарність. У Львові, Яворові, Сколе, Турці, Бродах, Раві-Руській, Славському, Самборі, Мостиськах, Червонограді, Стриї, Дрогобичі, Трускавці опадів не передбачається.
  • Х Х'юндаї не користуються попитом у львівському напрямку "Укрзалізниця" вже продала більше 504 тис. квитків на швидкісні поїзди «Український експрес» (категорія Інтерсіті +, Hyundai). З цієї кількості квитків більше 51 тисячі реалізовано по Інтернету.
  • Юним львів Юним львів'янам культура асоціюється з розвагами У рамках створення «Стратегії розвитку культури до 2025 року» почалася серія зустрічей із представниками різних професійних середовищ Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Для юних львівських футболістів обладнали поле зі штучним покриттям. Фото Для юних львівських футболістів обладнали поле зі штучним покриттям. Фото Учні клубної школи ФК "Карпати" тепер мають всі умови для тренування не лише влітку, але й взимку. Справа в тому, що натуральні поля у холодні місяці відпочиватимуть, тому діти зможуть займатися на двох штучних газонах, що обладнали біля стадіону «Україна».
  • Маршрут № 1001 отримав кінцеву зупинку поблизу центру Львова Маршрут № 1001 отримав кінцеву зупинку поблизу центру Львова З понеділка, 26 листопада, маршрут № 1001 курсуватиме знову. Кінцеву зупинку маршруту перенесуть ближче до центру Львова. Про це заявив заступник начальника управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Віктор Чайко.
  • У Львові презентували програми, що відповідають за безпеку дитини в Інтернеті У Львові презентували програми, що відповідають за безпеку дитини в Інтернеті Один з національних операторів розробив для клієнтів «Домашнього Інтернету» безкоштовне програмне забезпечення для безпеки дітей в Інтернеті. Це програмне забезпечення розроблено спільно з компанією Microsoft для захисту комп’ютера від шкідливого Інтернет-контенту.
  • У Львові на вихідних обмежать розваги та гучну музику У Львові на вихідних обмежать розваги та гучну музику 24 листопада 2012 року Україна й увесь світ вшановуватимуть пам'ять мільйонів жертв Голодомору 1932-33 років.Відтак, місто звернулось до керівників телерадіокомпаній з проханням у цей пам’ятний день посприяти в обмеженні трансляції розважальних та музичних програм, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Українці святкуватимуть Новий рік три дні Українці святкуватимуть Новий рік три дні На Новий рік в українців буде три офіційних вихідні. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.
  • Львів Львів'ян запрошують на екранізацію фінальної частини "Сутінків" З 15 листопада по 5 грудня в кінотеатрі "Планета кіно IMAX" у Львові триває перегляд фільму "Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2". Фільм - довгоочікуваний фінал екранізації бестселера Стефані Майєр.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!