Новини
  • На Львівщині через негоду обмежили рух на двох дорогах На Львівщині через негоду обмежили рух на двох дорогах На Львівщині через негоду діють обмеження для руху автомбілів на двох ділянках доріг. Це дороги М-06 «Київ – Чоп» та Р-39 «Броди – Тернопіль».
  • Українці стали витрачати більше грошей Українці стали витрачати більше грошей За січень листопад поточного року оборот роздрібної торгівлі у порівнянні з аналогічним періодом минулого року виріс на 15,7% до 722,7 млрд грн, повідомили у Держстаті.
  • По Західній Україні через негоду затори на автошляхах По Західній Україні через негоду затори на автошляхах Через негоду ускладнено проїзд автошляхами Західної України. Зокрема, у Львівській області обмежено проїзд для вантажного та пасажирського транспорту на автомобільній дорозі М-06 Київ–Чоп, км 439 – км 450 (біля села Ясенів Бродівського району).
  • Частина українців хоче зустрічати Новий рік в Єгипті Частина українців хоче зустрічати Новий рік в Єгипті Відпочинок на Батьківщині залишається одним з найпопулярніших варіантів проведення новорічних свят серед громадян України. Про це пише Forbes.ua. До десятки найпопулярніших увійшли також Єгипет, Таїланд, Арабські Емірати, В`єтнам, Домінікана, Франція, Грузія, Австрія, Чехія та Фінляндія.
  • У Львові водіїв просять не паркуватись на тротуарах У Львові водіїв просять не паркуватись на тротуарах Водіїв приватних автомобілів просять не паркувати машини на тротуарах, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та двірників. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сніг у Львові прибиратимуть і вдень Сніг у Львові прибиратимуть і вдень У зв’язку зі сильною ожеледицею та снігопадом, у місті усі вихідні працює снігоприбиральна техніка. Як повідомили голови районних адміністрацій, техніка працювала і вночі, у деяких районах буде залучена і до прибирання сьогодні вдень.
  • У Львові завтра завірюха та ожеледиця У Львові завтра завірюха та ожеледиця За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології завтра, 15 грудня, очікуються на дорогах ожеледиця, подекуди пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, подекуди налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв’язку.
  • Завтра у центрі Львова обмежать рух транспорту Завтра у центрі Львова обмежать рух транспорту У зв’язку з похованням полковника УПА Василя Левковича, завтра, 15 грудня, з 14:00 до 14:50 у центрі міста частково обмежать рух транспорту, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра у Львові відкриють Різдвяний ярмарок Завтра у Львові відкриють Різдвяний ярмарок Завтра, 15 грудня, о 18:00 год на Головній сцені перед Оперним театром відбудеться урочисте відкриття IV Різдвяного Ярмарку. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Орендувати квартиру на Новий рік у Львові можна від 300 гривень Орендувати квартиру на Новий рік у Львові можна від 300 гривень Хтось хоче зустрічати Новий рік в Карпатах або за містом, а хтось нікуди не поїде і бажає святкувати з друзями чи коханими тут, у Львові.
  • У Львові представили унікальні ялинки. Фото У Львові представили унікальні ялинки. Фото Виставка дизайнерських ялинок стартувала у Львові. Унікальні авторські ялинки з альтернативних матеріалів можна побачити на території ТВК «Південний» у торговому центрі «Володимир» (вул. Щирецька, 36). Про це повідомила прес-служба "Південного".
  • Вихідні у Львові пройдуть з мокрим снігом Вихідні у Львові пройдуть з мокрим снігом Вихідними, 15-16 грудня, у Львові температура вдень підніметься від -1 морозу до 2 тепла , а вночі від температура буде від 0 до -6 градусів.
  • 40 неоподаткованих мінімумів - штраф за несанкціонований продаж ялинок у Львові 40 неоподаткованих мінімумів - штраф за несанкціонований продаж ялинок у Львові З 20 грудня у Львові будуть проводити рейдові перевірки місць продажу ялинок.
  • Маленьких львів Маленьких львів'ян Миколай вітатиме на ковзанах Спеціально до Дня святого Миколая у рамках IV Різдвяного ярмарку львів’янам покажуть міні-виставу на льоду. 19 грудня о 17:30 год на відкритій ковзанці на пл. Ринок відбудеться театралізоване катання «Миколай на ковзанах».
  • Влада моніторитиме договори оренди пайових земель на Львівщині Влада моніторитиме договори оренди пайових земель на Львівщині Держземагентством Львівщини заплановано проведення моніторингу договорів оренди пайових земель, а саме: проведення аналізу ситуації з орендних виплат пайовикам та ставок орендної плати.
  • Cмертність від надмірної ваги в світі збільшилась у три рази Cмертність від надмірної ваги в світі збільшилась у три рази За останні 20 років рівень смертності від надмірної ваги у три рази перевищив рівень смертності від недоїдання. Найпоширенішою причиною смертей як і раніше є хвороби серця.
  • У Львові відкриють новий екскурсійний маршрут У Львові відкриють новий екскурсійний маршрут 15 і 16 грудня у Львові буде започатковано новий екскурсійний маршрут «Автографи довоєнного Львова», присвячений старовинним написам на львівських будинках.
  • Трамвайний маршрут №10 у Львові курсуватиме від завтра Трамвайний маршрут №10 у Львові курсуватиме від завтра Від завтра, 15 грудня, у Львові працюватиме новий трамвайний маршрут №10, який з’єднуватиме залізничний вокзал з вул Пасічною. Як розповіли у ЛКП «Львівелектротранс», інтервал руху становитиме менше 15 хв, оскільки на маршруті буде працювати 5 вагонів.
  • З січня Укрпошта знижує тарифи на кілька послуг З січня Укрпошта знижує тарифи на кілька послуг Із 1 січня 2013 року державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» знизить тарифи на частину своїх послуг.
  • Оголошено переможців фотоконкурсу "Така зима" Оголошено переможців фотоконкурсу "Така зима" Медіа-портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс «Така зима» завершеним. Переможцем став Олег Пилипчій.
  • Цієї зими модні в Цієї зими модні в'язані шапки та шалики Плетені, грубі, різнокольорові. А найголовніше - теплі. Саме такими цієї зими дизайнери бачать аксесуари: шапки, берети, ушанки, шалики, рукавички, хомути та капюшони.
  • Виробники туалетного паперу "Кохавинка" дурять своїх покупців Виробники туалетного паперу "Кохавинка" дурять своїх покупців Антимонопольний комітет України оштрафував ПАТ «Кохавинська паперова фабрика», що у смт. Гніздичів Львівської області, на 1 млн грн за поширення інформації, що вводить в оману.
  • Завтра у Львові похолоднішає Завтра у Львові похолоднішає Завтра, 14 грудня, у Львові нічна температура повітря опуститься до мінус 12-14 градусів, а денна коливатиметься від -4 до -6 градусів.
  • Сьогодні почали прикрашати головну ялинку Львова Сьогодні почали прикрашати головну ялинку Львова Сьогодні головну ялинку Львова прикрашають різнокольоровими кульками від склодзеркального заводу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • 3,5 тис. гривень витратить на свята середньостатистичний львів 3,5 тис. гривень витратить на свята середньостатистичний львів'янин За даними міжнародної консалтингово-аудиторської фірми Делойт, середньостатистичний львів’янин готовий витратити на свята близько 3,5 тис. грн. Саме з цієї суми мешканці Львова купуватимуть подарунки рідним і друзям.
  • Завтра завершується подача заяв на спрощену систему оподаткування Завтра завершується подача заяв на спрощену систему оподаткування Завтра, 14 грудня, завершується термін подачі заяв для переходу на спрощену систему оподаткуванні, обліку і звітності або про перехід в іншу групу платників єдиного податку з 1 січня 2013 року
  • На Львівській залізниці обмежать рух в напрямку Тернополя На Львівській залізниці обмежать рух в напрямку Тернополя На Львівщині сьогодні, 13 грудня, проводитимуться ремонтні роботи на залізничному переїзді – перегін Золочів–Красне км 1408. У зв’язку з цим по автомобільній дорозі Н-02 Львів–Тернопіль, км 64+339, сьогодні з 09.00 год. до 17.00 год. буде частково обмежено проїзд.
  • У 38% дитячих іграшок з українських ринків знайшли миш У 38% дитячих іграшок з українських ринків знайшли миш'як та токсичні метали 38% дитячих іграшок, придбаних на ринку України, містять токсичні метали. Про це свідчать результати проведеного дослідження, які представила координатор тематичного напряму «Хімічна безпека» Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» Ольга Цигульова.
  • Відсвяткувати Новий рік в Карпатах можна від 100 гривень Відсвяткувати Новий рік в Карпатах можна від 100 гривень Ліжко-місце за 100 гривень або котедж за $ 120. Такі мінімальні ціни озвучують власники житла в Карпатах, пропонуючи свої апартаменти для святкування Нового року.
  • Тепер Яндекс дає персональну відповідь кожному користувачеві Тепер Яндекс дає персональну відповідь кожному користувачеві Яндекс запустив персональний пошук. Він пропонує користувачам підказки та відповіді, враховуючи їхні особисті інтереси і вподобання.
  • На одному з перехресть у Львові змінено схему руху На одному з перехресть у Львові змінено схему руху Від сьогодні, 12 грудня, відповідно до рішення міської комісії по безпеці руху, на перехресті вул. Шевченка – Винниця у Львові змінено схему організації дорожнього руху.
  • У Львові вулицю Пекарську відкриють в 11.00 У Львові вулицю Пекарську відкриють в 11.00 У зв’язку з великою кількістю снігу на дорозі, вулицю Пекарську сьогодні, 13 грудня, зранку перекрили для руху транспорту. Як повідомляють у Личаківській адміністрації, відкриють її о 11.00, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові завтра сніжитиме У Львові завтра сніжитиме Завтра, 13 грудня, у Львові нічна температура повітря впаде до мінус 8-10 градусів, а денна коливатиметься від -4 до - 6 градусів.
  • Львів боротиметься за звання «Столиця книги» Львів боротиметься за звання «Столиця книги» Управління культури Львівської міськради розпочало процес підготовки до отримання Львовом від ЮНЕСКО титулу «Столиця книги».
  • Вихідними у Львові відбудеться міжнародний танцювальний турнір Вихідними у Львові відбудеться міжнародний танцювальний турнір 15 та 16 грудня у Львові відбудеться танцювальний турнір Lviv Winter Cup 2012. Танцювальні пари з Польщі, Молдови, Білорусії та України змагатимуться згідно правил World Dance Sport Federation.
  • У Львові шукають учасників на «Конкурс пампухоїдів» У Львові шукають учасників на «Конкурс пампухоїдів» VI Міське Свято пампуха, яке відбудеться 7-9 січня на площі Ринок у Львові, оголошує набір учасників на конкурси, які відбуватимуться у межах свята.
  • У Львові "живі" ялинки можна купувати в 23 місцях У Львові "живі" ялинки можна купувати в 23 місцях У Львові визначено 23 місця для офіційної торгівлі новорічними ялинками. Про це 12 грудня на прес-конференції повідомив перший заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ярослав Целень.
  • Оренда однокімнатної квартири у Львові - півтори тисячі гривень Оренда однокімнатної квартири у Львові - півтори тисячі гривень Найдорожче винаймати житло в столиці, а найдоступніші квартири у Львові. Про це повідомляють аналітики одного з найбільших в Україні порталів безкоштовних оголошень.
  • Андріївські вечорниці проведуть для маленьких львів Андріївські вечорниці проведуть для маленьких львів'ян В дитячих клубах міста відбуватимуться Андріївські вечорниці. Про це повідолмяє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові водіям радять не їхати в центр міста У Львові водіям радять не їхати в центр міста За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 12 грудня, протягом дня передбачаються сильні опади снігу, а також ожеледиця. Львівська міська рада звертається з проханням до водіїв приватних авто обмежити заїзд транспорту в центральну частину міста, аби уникнути утворення заторів, та більше користуватись громадським транспортом, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні у Львові ожеледиця та снігопад Сьогодні у Львові ожеледиця та снігопад Сьогодні, 12 грудня, у Львові спостерігатиметься ожеледиця та йтиме сильний сніг.
  • Проїзд у львівських маршрутках подорожчає у лютому наступного року Проїзд у львівських маршрутках подорожчає у лютому наступного року Погодження нового тарифу на проїзд в маршрутках у Львові можна очікувати на початку, або всередині лютого. Думаю, далі ніж березень цей процес не мав би затягнутися,– про це сьогодні, 11 грудня, на прес-конференції повідомив голова Львівського обласного осередку ВГО "ВААП" Іван Велійка.
  • В Україні заборонили рекламу рецептурних ліків В Україні заборонили рекламу рецептурних ліків Від сьогодні заборонена демонстрація реклами всіх рецептурних препаратів, ліків для вагітних і дітей, засоби від безсоння, ожиріння, венеричних захворювань та імпотенції.
  • У Львові пройшов семінар з айкідо за участю відомого сенсея У Львові пройшов семінар з айкідо за участю відомого сенсея У Львові на вихідних відбувся 27 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан, який провели Академія традиційних самурайських бойових мистецтв та Львівська обласна молодіжна федерація Айкідо Йосінкан.
  • Зимові канікули для школярів розпочнуться 29 грудня Зимові канікули для школярів розпочнуться 29 грудня З 29 грудня по 14 січня триватимуть зимові канікули для школярів.
  • Завтра на Львівщині хмарно та сніжно Завтра на Львівщині хмарно та сніжно Середа у Львівській області пройде з мінливою хмарністю.
  • За третю народжену дитину в Україні платитимуть 15 тисяч доларів
За третю народжену дитину в Україні платитимуть 15 тисяч доларів У наступному році допомога при народженні дитини, яка виплачується державою, збільшиться на 6,8% до 29 310 гривень, заявили у Міністерстві фінансів.
  • В Україні оголошено штормове попередження В Україні оголошено штормове попередження З вівторка, 11 грудня, по всій Україні сильно зіпсується погода. По п'ятницю, 15 грудня, МНС оголосило штормове попередження.
  • Фабрику святого Миколая у Львові відкриють завтра Фабрику святого Миколая у Львові відкриють завтра У середу, 12 грудня, у приміщенні Львівського палацу мистецтв у межах проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!» уже вдванадцяте відбудеться урочисте відкриття фабрики святого Миколая.
  • В Карпатах відкрився лижний сезон В Карпатах відкрився лижний сезон Лижний сезон в Україні стартував. Першим його відкрив набільший вітчизняний курорт "Буковель".
  • У Львові новий 10 трамвай ходитиме з інтервалом в 15 хвилин У Львові новий 10 трамвай ходитиме з інтервалом в 15 хвилин Вже з 15 грудня у Львові працюватиме новий трамвайний маршрут №10, який з’єднуватиме залізничний вокзал з вул Пасічною. Як розповіли у ЛКП «Львівелектротранс», інтервал руху становитиме менше 15 хв, оскільки на маршруті буде працювати 5 вагонів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • На Львівщині подорожчав хліб та подешевшали овочі На Львівщині подорожчав хліб та подешевшали овочі У Львівській області у листопаді 2012 року порівняно з жовтнем 2012 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,1%. Зростання споживчих цін на продукти харчування у першу чергу зумовлено подорожчанням хліба несоціальних сортів на 4,1%.
  • Українці зможуть поїхати без віз у Шанхай на три доби Українці зможуть поїхати без віз у Шанхай на три доби Влада китайського Шанхаю прийняла рішення, яке дозволяє транзитним пасажирам з 45 країн, включаючи Україну, перебувати в місті протягом 72 годин без візи. Постанова набуде чинності з 1 січня 2013 року.
  • До Львова сьогодні привезуть головну різдвяну ялинку До Львова сьогодні привезуть головну різдвяну ялинку Вже сьогодні ввечері з’явиться святкова міська ялинка. Дерево везуть до Львова зі Славського лісництва, – повідомили у відділі благоустрою управління інженерного господарства ЛМР. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • На Львівщині всі дороги придатні для руху транспорту На Львівщині всі дороги придатні для руху транспорту «Критичних ситуацій не було. На перевалах нормальний проїзд, їх постійно контролюють», – запевнив 10 грудня перший заступник голови обласної державної адміністрації, голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богдан Матолич. Він наголосив, що всі дороги області – проїзні.
  • Від сьогодні в Україні заборонили рекламувати знеболюючі та ліки від застуди Від сьогодні в Україні заборонили рекламувати знеболюючі та ліки від застуди Від сьогодні в Україні заборонено рекламувати ліки із переліку Міністерства охорони здоров`я. Відповідний наказ МОЗ набув чинності у понеділок, з 10 грудня.
  • Простежити за виконанням звернень до міськради можна через Інтернет Простежити за виконанням звернень до міськради можна через Інтернет Відтепер на офіційній сторінці Львівської міської ради можна бачити стан виконання письмових звернень, які мешканці реєструють у Центрах обслуговування мешканців Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Цими днями на дорогах Львівщини ожеледь Цими днями на дорогах Львівщини ожеледь МНС Львівщини радить водіям утриматися від поїздок за умов засніженості доріг та ожеледі.
  • Львівські балкони відремонтують наступного року Львівські балкони відремонтують наступного року Роботи з реставрації балконів у будинках-пам’ятках архітектури у Львові закінчать у наступному році, - повідомляє Німецьке товариство міжнародного співробітництва.
  • На Різдво у Львові обмежать рух на площі Ринок На Різдво у Львові обмежать рух на площі Ринок 8 січня 2013 року у межах святкування Різдва на львів’ян та гостей міста чекає феєричне дійство від театру «Воскресіння» - безкоштовна вулична вистава«Різдвяна феєрія». Відтак, у центрі міста на 2 години буде обмежено рух електротранспорту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!