Новини
  • Зі Львова відновлено рейси "Аеросвіту" Зі Львова відновлено рейси "Аеросвіту" Сьогодні,7 грудня, відновлені реєстрація та осблуговування рейсів авіакомпанії «Аеросвіт».
  • На Львівщині зрубана ялинка коштує в середньому 52 гривні На Львівщині зрубана ялинка коштує в середньому 52 гривні Рекомендована для продажу ціна на ялинки 1-3 метра породи сосна, смерека становить 52 грн. Як і в минулому році кожна ялинка буде маркуватися біркою зі штрих-кодом, що підтверджує законність її заготівлі та реалізації а також дозволяє покупцю завдяки спеціальному он-лайн сервісу взнати походження купленого деревця.
  • Правила поведінки на дорозі взимку, які рятують життя Правила поведінки на дорозі взимку, які рятують життя У зв’язку з погіршенням погодних умов львівська ДАІ просить всіх учасників дорожнього руху бути особливо обережними, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • У Львові відбудеться конкурс різдвяного вінка У Львові відбудеться конкурс різдвяного вінка У неділю, 9 грудня, о 14:00 у Львові пройде Конкурс флористів Львівщини «Квіткова феєрія» на найкраще оформлення різдвяного вінка.
  • Завтра львів Завтра львів'янам покажуть дизайнерські ялинки Завтра, 8 грудня, о 17:00 відбудеться відкриття Виставки дизайнерських ялинок у Львові у ТЦ «Володимир» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36).
  • Біометричні паспорти в Україні  вводитимуть поступово Біометричні паспорти в Україні вводитимуть поступово Біометричні паспорти впроваджуватимуться в Україні поступово, а видаватимуться громадянам лише після того, як Державна міграційна служба здійснить всі необхідні заходи з підготовки до цього.
  • Львівський аеропорт припинив рейси "Аеросвіту" Львівський аеропорт припинив рейси "Аеросвіту" Через невиконання авіаперевізником «Аеросвіт» фінансових зобов'язань перед Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького було прийнято рішення про призупинення обслуговування рейсів боржника до відновлення фінансової дисципліни».
  • Завтра у Львові буде туман Завтра у Львові буде туман За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 7 грудня у Львові ожеледиця. Ввечері 6 грудня та вночі і вранці 7 грудня очікується туман. Видимість 200-500 м, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • За купівлю неофійційнозрубаних ялинок штрафуватимуть до тисячі гривень За купівлю неофійційнозрубаних ялинок штрафуватимуть до тисячі гривень Громадян, які куплять ялинку без спеціального електронного чіпа, чекає штраф від 189 до 1753 грн, повідомив голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець.Усі офіційно зрубані ялинки будуть обладнані спеціальними електронними чіпами.
  • Львів Львів'яни будуватимуть "медівникове містечко" У Львівському Палаці мистецтв спорудять неймовірну будівлю -- Казкове медівникове містечко. Творцем медівникового містечка може стати кожен охочий.
  • Визначено найнебезпечніші перехрестя Львова Визначено найнебезпечніші перехрестя Львова Державтоінспекція Львова просить усіх учасників дорожнього руху бути обережними, не порушувати правила, а також звернути особливу увагу намісця концентрації ДТП. До їх переліку, зокрема, входить і перехрестя вулиць Липинської та Промислової, де вчора під колесами автомобіля травмувалась дитина.
  • Завтра на Львівщині хмарно та мороз Завтра на Львівщині хмарно та мороз У п’ятницю у Львівській області буде мінлива хмарність.
  • До Нового року призначили додаткові потяги До Нового року призначили додаткові потяги Враховуючи великий попит громадян на перевезення самим доступним та популярним видом транспорту, а також його безальтернативність для більшості населення країни, Державна адміністрація залізничного транспорту станом на 6 грудня України віднайшла можливість і призначила додаткові поїзди на новорічні та різдвяні свята. Про це повідомив сайт Укрзалізниці.
  • Найближчих 10 років в Україні не буде дешевих кредитів на житло Найближчих 10 років в Україні не буде дешевих кредитів на житло Наступні десять років на іпотеку під 5-8% річних можна навіть не сподіватись, оскільки для цього потрібен і приплив інвестицій у країну, і ріст економіки і пожвавлення банківського ринку, заявив президент Спілки з нерухомого майна Олександр Рубанов.
  • Сьогодні відкрили оновлений піший перехід у «Шегинях» Сьогодні відкрили оновлений піший перехід у «Шегинях» У Міжнародному пункті пропуску «Шегині-Медика» відкрили оновлений піший перехід, який, як запевняють українські та польські митники, відповідає сучасним європейським нормам.
  • У львівських трамваях  буде безкоштовний Wi-Fi У львівських трамваях буде безкоштовний Wi-Fi У трамваях, що курсують Львовом, ЛКП «Львівелектротранс» встановлює безкоштовний Wi-Fi.
  • 15 грудня у Львові відкриють новий трамвайний маршрут 15 грудня у Львові відкриють новий трамвайний маршрут За інформацією директора ЛКП «Львівелектротранс» Ореста Козака, новий трамвайний маршрут №10 планують відкрити 15 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Львів стане доступним за півціни Львів стане доступним за півціни Із 22 по 23 грудня у Львові проходитиме акція «Вихідні у Львові за півціни» з нагоди дня Святого Миколая.
  • Українці почали шукати в Інтернеті зброю Українці почали шукати в Інтернеті зброю Очікування перших морозів і можливого кінця світу суттєво вплинуло на переваги інтернет-користувачів. Так, одним з найпопулярніших Інтернет-запитів пістолет. Його українці шукають разом з зимовим одягом, взуттям та айфонами.
  • Зростають ціни земельних ділянок довкола Львова Зростають ціни земельних ділянок довкола Львова З 6 листопада по 5 грудня 2012 вартість земельних ділянок під котеджну забудову у п`яти сусідніх із Львовом районах подорожчала, в межах 0,40% ($ 8) до 2 005 долара за одну сотку. Про це інформує консалтингова компанія SV Development.
  • З 6 грудня в Україні стає чинним закон про біометричні паспорти З 6 грудня в Україні стає чинним закон про біометричні паспорти Підписаний Президентом України Віктором Януковичем закон про біометричні паспорти оприлюднено в офіційному виданні Верховної Ради, він набуде чинності з 6 грудня.
  • Зимові святкування у Львові. Програма Зимові святкування у Львові. Програма Цьогорічна зима у Львові буде особливою, оскільки відбудуться численні фестивалі, вистави, концерти, театралізовані дійства та акції. Програма цьогорічних святкувань буде особливо насиченою, повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові відкрилась Канцелярія Святого Миколая У Львові відкрилась Канцелярія Святого Миколая У місті триває благочинна акція «Миколай про тебе не забуде». 3-го грудня роботу розпочала Канцелярія Святого Миколая. Волонтери проекту виробляють святкові листівки, які даруватимуть відвідувачам Фабрики Святого Миколая з 12 до 17 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра у Львові мороз та сніг Завтра у Львові мороз та сніг Завтра, 5 грудня, у Львові нічна температура повітря впаде від 4 до 6 градусів морозу, а денна коливатиметься від -1 до 1 градусів.
  • Завтра частина Львова буде без води Завтра частина Львова буде без води У зв’язку з заміною аварійної ділянки магістрального водогону «Карачинів-Львів» поблизу с. Рясна Руська, завтра, 5 грудня з 8:00 до 18:00 год. буде припинено подачу води частково у Залізничний та Шевченківський райони міста.
  • Закордонний біометричний паспорт не є обов Закордонний біометричний паспорт не є обов'язковим , - чиновник Українці і далі зможуть їздити закордон із старими закордонними паспортами, але тільки до виконання повного плану дій щодо лібералізаціі візового режиму із ЄС.
  • Відкриття львівської ялинки відбудеться 19 грудня Відкриття львівської ялинки відбудеться 19 грудня Наступного тижня у Львові почнуть монтаж 16-метрової святкової ялинки, відкриття якої відбудеться 19 грудня, у день Святого Миколая.
  • Чоловіча мода цієї зими не передбачає теплих речей Чоловіча мода цієї зими не передбачає теплих речей Чоловіча мода на холодну пору року складе гідну компанію жіночій в тому сенсі, що пропонує зовсім не теплі речі, а здебільшого осінні полегшені пальта, плащі та шкірянки в якості верхнього одягу, а також короткі брюки і навіть шорти.
  • Найдешевше житло Львова у Сихівському районі Найдешевше житло Львова у Сихівському районі З 5 листопада по 4 грудня 2012 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові зросла на 0,48% ($ 7) до $ 1 452 за кв.м., інформує консалтингова компанія SV Development.Найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 180/кв.м.
  • Рейковий автобус зі Львова їздитиме до Ківерців Рейковий автобус зі Львова їздитиме до Ківерців З 10 грудня маршрут рейкового автобуса Львів-Луцьк (регіональний поїзд №802/801) буде продовжено до станції Ківерці, повідомила прес-служба ДТГО «Львівська залізниця».
  • Жителі вулиці Варшавської у Львові залишились без тепла Жителі вулиці Варшавської у Львові залишились без тепла Сьогодні зранку стався порив на тепловій мережі між будинками №66 та №68 на вул. Варшавській. Без тепла залишились 8 будинків на вул .Варшавській.
  • Проспект Свободи у Львові відремонтовано Проспект Свободи у Львові відремонтовано Як поінформував прес-службу Львівської міської ради директор ЛКП «Агенція з підготовки Львова до Євро-2012» Микола Падалка, на проспекті Свободи закінчено ремонтні роботи.
  • У Львові відкрився ярмарок меду У Львові відкрився ярмарок меду 3 грудня у Львові запрацював Козацький медовий ярмарок. Для споживачів представили більше двадцяти сортів меду.
  • До кінця тижня всі трамваї Львова отримають GPS До кінця тижня всі трамваї Львова отримають GPS До кінця цього тижня на усіх львівських трамваях будуть встановлені GPS-пристрої, повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».
  • Завтра на львівських дорогах буде ожеледиця Завтра на львівських дорогах буде ожеледиця Завтра, 4 грудня на дорогах міста ожеледиця, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • З грудня зросли державні соціальні допомоги З грудня зросли державні соціальні допомоги З 1 грудня 2012 року проводиться чергове підвищення державних соціальних допомог у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму відповідно до Закону України “ Про Державний бюджет України на 2012 рік”, – інформує головне управління соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.
  • У Львові для руху транспорту відкрили вулицю Коновальця У Львові для руху транспорту відкрили вулицю Коновальця Сьогодні, 3 грудня, вул. Коновальця у Львові відкрили для руху на ділянці від вул.Мельника до вул.Київської.
  • Частина Львова залишиться без світла Частина Львова залишиться без світла ПАТ „Львівобленерго” з 3 по 13 грудня здійснює капітальний та поточний ремонт електрообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі. Виконання вищезгаданих робіт неможливе без тимчасового знеструмлення електрообладнання та мереж.
  • Українці купують одяг на розпродажах Українці купують одяг на розпродажах Щоб придбати верхній одяг, теплі речі або зимове взуття три чверті українців чекають на початок сезону знижок.
  • "Твоє місто" розпочало фотоконкурс "Така зима" "Твоє місто" розпочало фотоконкурс "Така зима" Портал "Твоє місто" запрошує всіх охочих взяти участь у фотоконкурсі зимових фото. У конкурсі "Така зима" кожен у світлині зможе розповісти свою власну "зимову історію".
  • Сьогодні вже з "пеленок" стають залежними від соцмереж Сьогодні вже з "пеленок" стають залежними від соцмереж Майже всі діти у великих містах України (96%) мають вдома персональний комп'ютер, з них 92% має можливість виходу в мережу Інтернет. 80% таких дітей зареєстровані Вконтакте.
  • До 13 грудня в Україні різко похолодає До 13 грудня в Україні різко похолодає Синоптики передають, що з 7 по 13 грудня в Україні очікують холодну нестійку погоду.
  • Львів Львів'ян запрошують до перегляду казкової історії "Вартові легенд" Мультфільм «Вартові легенд» можна переглянути в кінотеатрі "Планета кіно ІМАХ" з 22 листопада до 14 грудня.
  • Вартість автострахування в Україні зросте до 10% Вартість автострахування в Україні зросте до 10% У зв'язку з перспективами зниження курсу нацвалюти, страхові компанії планують вже у наступному році підняти ціни як на нові автополіси на 5-10%, так і збільшити виплати за раніше придбані.
  • Green Card більше не видаватимуть Green Card більше не видаватимуть Палата представників Конгресу США проголосувала за скасування щорічної імміграційної візової лотереї Green Card.
  • У Львові передбачають снігопад У Львові передбачають снігопад За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 3 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями, часом мокрий сніг. Налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв'язку, ожеледь. Вітер північно-східний 7-12 м/с. температура повітря до 2º С. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • В Україні горілка подорожчала на 20% В Україні горілка подорожчала на 20% Мінімальна роздрібна ціна на пляшку горілки 0,5 літра збільшилася на 9,2% - з 26,1 грн до 28,5 грн, оптово-відпускна ціна - на 8,7%, з 17,7 грн до 19,24 грн. Підвищення мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв, передбачене урядовою постановою №1017, набрало чинності з 26 листопада.
  • На вихідних Львів засипить снігом На вихідних Львів засипить снігом Вихідними, 1, 2 грудня, у Львові температура вдень буде від 0 до 3 градусів, а вночі від -3 до 3 градусів. Синоптики передбачають сніг.
  • MJoy Radio запускає різдвяний проект MJoy Radio запускає різдвяний проект Уже четвертий рік поспіль до початку передріздвяної лихоманки — у час, коли в цілій Європі відкриваються різдвяні ярмарки, на платформі MJoy Radio стартує «Різдвяне Радіо».
  • Завтра на порталі "Твоє місто" -  трансляція українсько-польської медичної конференції Завтра на порталі "Твоє місто" - трансляція українсько-польської медичної конференції Завтра, 1 грудня 2012 року о 10:20 відбудеться інтерактивна онлайн-трансляція українсько-польської конференції з дитячої отоларингології "ЄВРО-ЛОР 2012".
  • Сьогодні в Україні оголошено штормове попередження Сьогодні в Україні оголошено штормове попередження У зв'язку з сильними поривами вітру штормове попередження оголошене сьогодні на території України.
  • Цієї зими шуби не в моді Цієї зими шуби не в моді Більшість світових дизайнерів та стилістів далеко не перший зимовий сезон пропонують вдягатися у красиві вовняні пальто замість хутряних шуб.
  • На Львів розкупили всі залізничні квитки На Львів розкупили всі залізничні квитки На напрямок «Київ-Львів» місць немає в жодному поїзді. Така ж ситуація з квитками на поїзди сполученням «Київ-Ужгород» та «Київ-Чернівці».
  • Вітроелектростанцію на Львівщині збудують за 80 млн. євро Вітроелектростанцію на Львівщині збудують за 80 млн. євро У Дрогобицькому районі на Львівщині хочуть збудувати вітроелектростанцію в потужністю 50 мВт. Про це йшлося у Львівській ОДА під час засіданні архітектурно-містобудівної ради.
  • У Львові жителі приватних будинків повинні "розібратись" зі сміттям У Львові жителі приватних будинків повинні "розібратись" зі сміттям Сьогодні, 30 листопада, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про поводження з побутовими відходами власників (наймачів, користувачів, орендарів) житлових будинків садибного типу, земельних ділянок м.Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Оренда житла у Львові вдвічі порожчає до кінця року Оренда житла у Львові вдвічі порожчає до кінця року У Новий рік оренда житла у Львові зростуть як мінімум вдвічі. Наприклад, квартира в центрі міста коштуватиме щонайменше 1200 гривень. Про це інформує прес-служба порталу ологолшень Slando.
  • Українці не платитимуть за збереження номера Українці не платитимуть за збереження номера Національна комісія з питань регулювання зв´язку та інформатизації прийняла за основу порядок надання послуг із перенесення абонентських номерів (MNP) та використання персональних номерів.Згідно з документом, абоненти, які хочуть зберегти номер при переході в іншу мережу, не здійснюють окрему плату за цю послугу.
  • З наступного року україням видаватимуть біометричні паспорти З наступного року україням видаватимуть біометричні паспорти Біометричні паспорти планується видавати з 1 січня 2013 року. Про це розповів автор закону про біометричні паспорти регіонал Василь Грицак.
  • У Львові не працюють евакуатори У Львові не працюють евакуатори Наразі призупинено роботу евакуаторів у Львові. Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич, рішення виконкому, на підставі якого діяли евакуатори, призупинено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • 2012 - найспекотніший рік за останню сотню років 2012 - найспекотніший рік за останню сотню років Нинішній 2012-й рік став дев’ятим за рахунком найбільш теплим роком, починаючи з 1850 року, коли почали документально фіксувати спостереження за кліматом планети.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!