12 українців лікуються від коронавірусу за кордоном

1997 0
На карантині за межами України перебувають 744 українці.
Фото: Главком

Фото: Главком

12 громадян України за межами України лікуються від коронавірусу, ще 744 українці перебувають на карантині за кордоном.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Зокрема, у Німеччині проходять лікування – 5 українців, Італії – 2, Польщі – 2, Молдові – 1, ОАЕ – 1, Домініканській Республіці – 1.

На карантині за межами України перебувають 744 українці, найбільше – у Єгипті (712) у двох готелях, 16 – у Бразилії, 7 – у Німеччині, 3 – у Домініканській республіці, 3 – в ОАЕ, 3 – у Молдові.

Одна громадянка України померла в Італії через коронавірус 13 березня.

5 громадян України, які перебувають за кордоном, одужали після виявлення в них коронавірусної інфекції: 4 в Японії, 1 в Італії.

За даними МЗС, майже 12 тисяч громадян України вдалося повернути з-за кордону.

Нагадаємо, станом на 20:00 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних. 

Зокрема, за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19: 10 у Чернівецькій області, по одному у Житомирській і Київській областях та два в самому Києві.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!