Авіакомпанія Turkish Airlines безкоштовно поверне або обміняє квитки

6254 0
Йдеться про рейси з 13 по 28 лютого включно.
Фото: uniticket.com.ua

Фото: uniticket.com.ua

Через можливе вторгнення Росії в Україну турецька авіакомпанія Turkish Airlines повідомила, що пасажири, які придбали квитки на рейси в Україну у період з 13 лютого по 28 лютого включно, мають право відшкодувати вартість або перебронювати. Йдеться про польоти до Львова, Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя та Миколаєва. Про це повідомили у пресслужбі авіаперевізника.

«У зв’язку з нинішньою ситуацією в Україні, пасажири, які придбали авіаквитки до 13 лютого 2022 року (включно), а також на рейси Turkish Airlines, які прибувають в Україну (Київ, Одеса, Львів, Харків, Запоріжжя та Миколаїв) з ​​13 лютого 2022 року по лютий 28 2022 року (включено), отримали додаткові права на зміну та відшкодування, наведені нижче, за умови, що вони виконують операції до 28 лютого 2022 року», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівський аеропорт продовжує роботу в звичному режимі

Авіакомпанія, зокрема, дає пасажирам право перебронювати безкоштовно (за умови, що новий маршрут у тому ж напрямку та салоні), на дату до 31 березня 2022 року включно. Зміна маршруту можлива за правилами тарифу оригінального квитка. Термін дії квитків може бути продовжений до 31 березня цього року включно без будь-яких зборів або штрафів (при зміні на відкритий квиток).

Також пасажири можуть повернути невикористані кошти. За частково використані квитки, тобто квитки, які не були завершені, повертається лише невикористані частина квитка. Перебронювати квитки або ж повернути кошти можна через офіси продажу Turkish Airlines, а також кол-центри та агентства, в яких придбали квитки.

Нагадаємо, у неділю рейс української авіакомпанії SkyUp, який летів з острова Мадейра до Києва, здійснив вимушену посадку в Кишиневі. Як пояснили у компанії, 12 лютого лізингодавець – резидент Ірландії– повідомив про негайну заборону на вліт літака UR-SQO у повітряний простір України. Авіакомпанія із посольством України у Молдові організували трансфер для 175 пасажирів до Києва.

Після цього народний депутат Олексій Гончаренко заявив про можливе припинення повітряного руху в Україні з 16:00 години 14 лютого. Однак у Мінінфраструктури спростували цю інформацію, запевнивши, що небо над Україною залишається відкритим.

Водночас уряд на позачерговому засіданні виділив 16,6 млрд грн, аби гарантувати безперебійність польотів у повітряному просторі України, а львівський аеропорт нині продовжує роботу в звичному режимі. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!