Автобусний маршрут №36а відновив роботу в режимі шатлбасу. Графік

1508 0
На час воєнного стану на маршруті в режимі шатлбасу курсуватиме один автобус.

Від сьогодні, 17 березня, у Винниках відновив роботу автобусний маршрут №36а. Про це повідомляє пресслужба ЛМР. За словами начальника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, маршрут відновили через звернення мешканців.

На час воєнного стану на маршруті в режимі шатлбасу курсуватиме один автобус. Їздитиме він щодня, крім неділі, починаючи з 06.45 по 18.45 щогодини. Надалі, враховуючи пасажиропотік, графік руху може бути скорегований.

Читайте також: Залежить від заправки. Яка ситуація із пальним на Львівщині

Відправлятиметься автобус із кінцевої зупинки на вул. Забава і далі їхатиме по вул. Франка – вул. Галицькій – вул. Шевченка – вул. Стуса – вул. Франка і по вул. Забави на кінцеву зупинку. Вартість проїзду становить 10 гривень.

Нагадаю, що у Львові від 9 березня ЛКП «Львівелектротранс» запровадило тимчасовий трамвайний маршрут № 6а. Його запустили для розвантаження пасажиропотоку та у зв’язку із тим, що більша кількість потягів тепер мають зупинку на станції «Підзамче».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!