Як виглядатиме еко-готель «Три копиці» біля Львова

6609 0
«Еко-готель «Три копиці» будуватиметься за проектом молодого дизайнера Левка Давидюка, який два роки тому переміг із ним на конкурсі дизайнерів «Ukrainian Desigh: The Very Best Of» в номінації «Дизайн середовища» .
фото: http://espreso.tv

фото: http://espreso.tv

Попри те, що юнакові надходили пропозиції від інвесторів із різних країн, він все ж чекав, що архітектурне диво збудують саме в Україні – повідомляє телеканал «Еспресо.TV». Ця ж робота потрапила до китайської книги «Біонічні будівлі світу».

Левко Давидюк – дизайнер-архітектор, випускник Національного університету «Львівська політехніка». Перший будинок «для себе» спроектував у 10 років. Працювати почав після першого курсу, оформлював кав’ярні, ресторани, офіси у Львові, Івано–Франківську, Тернополі, Києві.

Над проектом готельно–ресторанного комплексу «Три копиці» хлопець працював близько року. За його задумом, житлові будівлі мають чотири поверхи. Перший рівень –дерев'яний, три наступні – з очерету, викладеного за голландською технологією.

Наразі Левко шукає інвесторів. Були пропозиції з Польщі, Греції, Карибських островів, Південно-Африканської Республіки. Проте хлопець бачить цей проект в Україні: «Ця споруда органічніше впишеться в українські реалії, десь в селі чи, наприклад, на озері Світязь». Мрію, щоб український дизайн став таким же відомим, як італійський», пише dailylviv.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!