Київ

Біля столичного кінотеатру «Жовтень» влаштували вертикальне озеленення

891 0
В Управлінні екології закликають містян збільшувати кількість такого типу озеленення.

На столичному Подолі, біля кінотеатру «Жовтень» в рамках ініціативи #МістоЖивихСтін висадили виноград Вічі. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.
 
«Сьогодні висадили виноград Вічі вздовж стіни у сквері біля кінотеатру «Жовтень». Усього ж у Подільському районі найближчим часом висадимо понад 50 саджанців. На сьогодні Вічі росте вже в усіх районах столиці – за останні півтора року ми висадили понад 900 паростків!» – зазначив Возний.
 
 
 
Він також закликав доєднуватися до ініціативи #МістоЖивихСтін – висаджувати вічі на своїх будинках та офісах, уздовж стін та парканів та розповідати друзям про переваги вертикального озеленення. А це: більш чисте повітря, захист від шуму, спосіб боротьби з графіті, комфортна температура всередині приміщення влітку.
 

Як ми писали раніше, на Київщині відродять парк із пам'яткою Київської Русі.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!