Політична реклама

Бізнесу дозволять трохи зекономити на копіях документів

1229 0
В Україні планують відмінити нотаріальне посвідчення копій документів для здійснення господарської діяльності. Відповідний законопроект розроблено Мінекономрозвитком та розіслано на погодження до міністерств

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі Держкомпідприємництва, так, законопроектом встановлюється, що нотаріуси, посадові особи органів місцевого самоврядування, які вчиняють нотаріальні дії, не засвідчують вірність копій документів, що використовуються суб’єктами господарювання у процесі започаткування, здійснення та припинення ними господарської діяльності.

«Це в свою чергу суттєво скоротить час та витрати на оплату послуг державних чи приватних нотаріусів за посвідчення різного роду документів», - йдеться у повідомленні.

ТЕГИ: бізнес

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!