Будинок воїна у Львові працюватиме цілодобово

1553 0
Тут працюватиме координаційна рада волонтерів та військових.

Будинок воїна у Львові, що на вулиці Короленка, переходить на цілодобовий режим роботи. Тут працюватиме координаційна рада волонтерів та військових. Про це повідомили у Львівській обласній раді. 

«Зараз треба підтримати нашу державу, Збройні Сили України, територіальну оборону. У Будинку воїна створена координаційна рада з волонтерів та військових. До них цілодобово можна звертатися з пропозиціями щодо надання допомоги або за підтримкою», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

Зазначимо, що у Львові створили п'ять пунктів збору речей першої необхідності для забезпечення вимушено переміщених осіб. Адреси пунктів збору та список першочергово необхідних речей тут

В місті також прийматимуть біженців і будуть просити всі вузи відселяти студентів з гуртожитків, щоб сформувати місця для їх поселення. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!