У кожному районі Львова планують створити центри для ветеранів

625 0
Перший із таких центрі відкриють у Франківському районі.
Фото: візуалізація проєкту/Львівська міськрада

Фото: візуалізація проєкту/Львівська міськрада

У Львові в кожному районі міста планують створити окремі простори для ветеранів. Перший такий хаб створять у Франківському районі на вулиці Чупринки, 85. 

Джерело: Львівська міська рада

У центрах люди, які пройшли війну, зможуть отримати допомогу психолога і юриста, познайомитись з іншими Героями та їхніми родинами, зустрітись із побратимами.

«Той досвід і потенціал, який має місто, вирішили масштабувати, створивши в кожному районі центр, який буде надавати комплекс послуг. І що дуже важливо, ці центри будуть так званим простором, де ветерани зможуть спілкуватися з побратимами, родини можуть зустрічатися з родинами і мати таку особливу підтримку»,  пояснює директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Читайте також: Українських ветеранів залучатимуть до викладання військової підготовки у школах 

Як зазначили у ЛМР, в таких центрах працюватимуть ветерани та їх родичі, адже вони найкраще розуміють проблеми такого роду та тонкощі роботи. Зокрема, перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові діє ще з 2014 року на вулиці Пекарській, 41.

Нагадаємо, що ветерани та члени їхніх родин зможуть отримати нові послуги в ЦНАПах. Зокрема, це видача посвідчень та призначення грошової допомоги. Детальніше про це за посиланням.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!