Через налипання брил мокрого снігу на мережах електротранспорт у Львові не курсує

1157 0
Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють над тим, щоб познімати мокрі брили льоду, які утворилися на контактній мережі.
Фото: Danylo Danylo, Львівський електротранспорт

Фото: Danylo Danylo, Львівський електротранспорт

Станом на зараз трамваї і тролейбуси не курсують через обледеніння на контактній мережі. Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють над тим, щоб познімати мокрі брили льоду, які утворилися на контактній мережі. 

Джерело: заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, ЛКП «Львівелектротранс» 

«Близько 6:00 ранку розпочався дощ, який при мінусовій температурі дуже швидко перетворився на лід на трамвайній та тролейбусній електромережі. На лінію змогли вийти лише частина трамваїв та тролейбусів, які зараз фактично не мають нагоди продовжити рух. Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють у посиленому режимі, щоб при найменшій нагоді відновити рух трамваїв та тролейбусів у місті», – пояснили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Пошкоджені дахи і підтоплені вулиці. Наслідки негоди у Львові

Нагадаємо, що через налипання мокрого снігу з дахів і дерев можуть падати мокрі брили снігу. Також станом на зараз зафіксували падіння 18 дерев.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!