Чи можна оплатити проїзд готівкою із введенням безготівкової оплати у громадському транспорті Львова

2387 0
Вартість проїзду для пасажирів, які оплачують готівкою, буде дорожчою.
Умовне фото / Твоє місто

Умовне фото / Твоє місто

У Львові з 11 грудня 2023 року безготівкова оплата проїзду стане доступною в усіх міських автобусах, трамваях та тролейбусах. Пасажир зможе оплатити за проїзд готівкою, але буде зобов'язаний отримати у водія разовий паперовий квиток. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

На квитку буде QR-код з інформацією про номер маршруту, день та час купівлі квитка. Квиток обов’язково треба зберігати до кінця поїздки. 

Натомість зазначимо, що вартість проїзду для пасажирів, які оплачують готівкою, буде дорожчою. Оплата карткою «ЛеоКарт» коштуватиме за одну поїздку 13 грн, оплата банківською карткою – 15 грн за одну поїздку, оплата готівкою – 20 грн за одну поїздку. Проте нові тарифи на проїзд має затвердити виконавчий комітет ЛМР.

Читайте також: Леокарт. Де придбати, скільки коштує і як поповнити баланс

Нагадаємо, що львів'ян закликають купувати транспортні картки Леокарт. Tvoemisto.tv пояснює, де можна купити картку, скільки вона коштує, як і де поповнювати баланс у новині.

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!