На правах реклами

Depositphotos. Як цілком легально використовувати музику та підвищити свій прибуток

2984 0
Можна використовувати фірмову звукову заставку, фінальну коду, фонову музику та спецефекти.

Сервіс Depositphotos пропонує на своїй онлайн-платформі споживачам цілком легально завантажити музику, семпли та спецефекти. Оформивши передплату, можна буде уникнути звинувачень у порушенні авторських прав.

Бізнес таким чином може зробити свою рекламу, сторінки в соціальних мережах та відеопродукцію максимально ефективною. Адже музичний фон та звукові акценти підвищують ефективність реклами та сприять зростанню прибутків.

Навіщо потрібен звук в рекламі?

У компанії зазначають, сучасні покупці сприймають глобальну економіку і комп’ютерні технології як звичне середовище. І перевантажені візуальною інформацією. Натомість звук – невід’ємна частина контенту, яка допомагає краще продати, адже:

  • 56% молодих людей вважають аудіоформат гідною альтернативою візуальному рядку. Подкасти та аудіокниги зручно слухати на бігу, під час занять спортом та домашнього прибирання;
  • 74% покупців вважають, що музика допомагає їм оцінити суть і переваги бренду;
  • 86% рекламних агентств включають цифрове аудіо у свою медіастратегію.

Depositphotos – легальне джерело музичних фонів та семплів

Якщо оплатили підписку на місяць чи рік, то музику, фото та графічні формати можна буде використовувати абсолютно легально. Автори додають у свої портфоліо на Depositphotos файли та отримують винагороду за кожен завантажений трек.

У колекції роялті-фрі Depositphotos Music:

  • музика всіх стилів: кантрі, рок, поп;
  • треки різної довжини, включаючи секундні семпли;
  • звукові ефекти природи, технологій та побуту – від звуку розбитого скла до шуму водоспаду.

Створіть свій брендовий саунд

У компанії перераховують переваги, які отримує споживач у випадку передплати ресурсу. Зокрема, звук на сайті підприємства викликає довіру до продавця продукту і послуги, запам’ятовується клієнтом.

Також аудиторія може сформувати стійку асоціацію звуку з брендом компанії. Зокрема, у  рекламі на YouTube, TikTok, Clubhouse чи Telegram. Можна використовувати фірмову звукову заставку, фінальну коду, фонову музику та  спецефекти. 

У соціальних мережах замість відео можна використовувати статичну графіку та фірмовий звук – вони швидко сприймаються молодим поколінням.

Також професійний звуковий супровід викликає у слухачів інтерес під час майстер-класів та на вебінарах. 

На сервісі можна буде створювати доступні для скачування подкасти: поради, історії, інтерв’ю з експертами.

Окрім того, музичні заставки реклами та голосові повідомлення для відвідувачів створять різний емоційний настрій для кондитерської, супермаркету, СПА і спортклубу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!