Депутати львівського «Голосу» вимагають керівництво партії скласти повноваження

1540 0
Від голови партії вимагають скликати демократичний з’їзд і скласти повноваження.
Фото: голова ПП «Голос» Кіра Рудик / zmist.pl.ua

Фото: голова ПП «Голос» Кіра Рудик / zmist.pl.ua

Львівська обласна територіальна організація ПП «Голос» вимагає від голови парламентської фракції Ярослава Железняка і голови партії Кіри Рудик скласти повноваження і цим почати повне перевантаження політичної сили. Про це йдеться у відповідній заяві «Голосу» Львівщини.

«Конфлікт всередині «Голосу» та постійні суперечки тривають вже довгий час і підривають довіру наших виборців та прихильників. Неможливість керівництва забезпечити комунікацію в межах фракції та дотримання демократичних процедур в партії призводять до системних помилок. Одна з них трапилася 15 червня під час голосування у залі Верховної Ради»,повідомляють депутати.

Читайте також: «Двері відчинені». Як вирішують скандал у Львівській міській раді

Так, львівська обласна організація партії «Голос» вимагає від голови фракції скласти повноваження і забезпечити перевибори в найкоротші терміни. Від голови партії – скликати демократичний з’їзд і скласти повноваження.

Нагадаємо, що десять народних депутатів фракції «Голос» у Верховній Раді заявили про створення окремого об'єднання «Справедливість». Як йдеться в заяві, керівництво фракції та партії відійшло від демократичних принципів, які декларували на виборах 2019 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!