Експрезидента США Дональда Трампа арештували

777 0
Колишній президент США не в наручниках, але у нього візьмуть відбитки пальців.
GETTY IMAGES

GETTY IMAGES

Колишній президент США Дональд Трамп прибув до окружного суду Манхеттена штату Нью-Йорк, де його арештували й помістили під варту до пред'явлення звинувачень. Про це повідомили CNN.

Колишній президент США не в наручниках, але у нього візьмуть відбитки пальців. За даними CNN, проти Трампа висунуть звинувачення за понад 30 пунктами, пов’язаними із шахрайством у бізнесі, у рамках розслідування виплат порноакторці Стормі Деніелс у розпал президентської кампанії 2016 року.

Читайте також: Вибори у США: демократи зберегли контроль над сенатом

Зазначимо, що раніше експрезидент США під час свого виступу у Техасі пообіцяв своїм виборцям завершити війну в Україні за 24 години після свого обрання на другий президентський термін. Минулого року Трамп заявив, що Сполучені Штати мають надавати пріоритет фінансуванню безпеки шкіл перед допомогою Україні. А щоб війни не сталось, Київ мав би відмовитись від Криму і вступу в НАТО. 

Нагадаємо, що у вівторок, 4 квітня, Міністерство оборони США оголосило про виділення Україні чергового пакета військової допомоги на загальну суму 2,6 мільярда доларів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!