Допомога постраждалим від війни та зміни у роботі метро. Головні події дня у Києві

767 0
Дайджест новин за 16 червня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Правопорушення 

Правоохоронці викрили громадянина України, який, користуючись запровадженням в країні воєнного стану, намагався продати транспортні засоби, які були ввезені на територію України у якості гуманітарної допомоги для потреб Збройних сил України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Психологічна реабілітація 

У столиці продовжує роботу Київський міський кризовий центр «Соціотерапія». У ньому містяни, котрі пережили кризові події під час повномасштабного російського нападу, можуть безкоштовно отримати спеціальну антистресову допомогу. 

На сьогодні у кризовому центрі отримують допомогу в стаціонарі 8 осіб, ще 4 – на денному перебуванні. Загалом одночасно тут можуть перебувати 40 осіб. Програма кризової терапії розрахована на 4 тижні. Упродовж усього курсу необхідно перебувати в Центрі.

Телефони для довідок чи запису «Соціотерапії»: (044) 524-89-90, (044) 258-68-91, (044) 524-44-71, (044) 524-34-93.

Метрополітен

З четверга, 16 червня, на станції метрополітену «Лісовій» запрацював вестибюль №1, який виходить у напрямку станції «Чернігівська». Таким чином Станція «Лісова» перейшла у повноцінний режим роботи. 

Веломаршрут Буча – Ірпінь – Київ

Команда Bike City consulting презентувала міжміський проєкт велосипедного маршруту «Буча – Ірпінь – Київ». 

Літній сезон на іподромі

На території Київського іподрому 19 червня о 13:00 відбудеться відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!