Фестиваль «Вітер На-дії» цьогоріч відбудеться у Кракові

1423 0
Тадиційно фестиваль проходив у різних локаціях Львова вже понад 5 років.
Фото організаторів фестивалю

Фото організаторів фестивалю

Християнський молодіжний фестиваль «Вітер На-дії» цьогоріч проведуть у Польщі. Так, 17-18 вересня у Кракові зустрінеться молодь з України та різних країн Європи, щоб бути разом, молитись, дискутувати та творити майбутнє своєї країни. Про це повідомили на офіційній сторінці фестивалю.

За словами організаторів, через війну сотні тисяч молодих українців опинились поза межами батьківщини в багатьох дружніх країнах, містах і родинах, тому важливо бути зустрітися на два дні, щоб знову відчути силу нашого українського духу.

Читайте також: У Львові оголосили прийом заявок на стипендію імені Маркіяна Іващишина

«Ці два дні подарують кожному учаснику велику порцію надії та дадуть розуміння, що незалежного від обставин кожна і кожен з нас вже зараз може творити велике майбутнє своєї омріяної України»,  йдеться в повідомленні.

Додамо, що, традиційно, фестиваль проходив у різних локаціях Львова вже понад 5 років. Організаторами були УГКЦ, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, УКУ за підтримки Міністерства молоді та спорту, Львівської ОДА та ЛМР. Яким був минулорічний фестиваль, читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!