Політична реклама

Французький бізнес планує збільшувати свою присутність у Львові

2270 0
Французькі компанії планують розвивати своє виробництво у Львові та в регіоні. Понад 12 підприємств хочуть співпрацювати з містом і з областю, тож незабаром слід очікувати фінансових надходжень, сказав Надзвичайний та Повноважний Посол Франції Ален Ремі під час круглого столу за участі представників міськради, французьких та львівських підприємців.
Фото:studcar.ru

Фото:studcar.ru

На зустрічі були присутні делегації французьких компаній Ашан, БігБорд, Біопрект, Креді Агріколь Банк, Іджіс, Електрісіте де Франс, ЕРАЙ, Франс Груп Туризм, Леруа Мерлен, Пежо Сітроен Україна та інші, які презентували свої компанії та проекти  у Львові, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Вже понад 20 років в Україну інвестують 120 французьких підприємств. Це дозволяє Франції увійти в 10-ку найкращих інвесторів України. Французькі інвестори створили 25 тисяч робочих місць в Україні, з них 2 тисячі – у Львові. Французькі підприємства цього року є більш активними, це пояснюється двома речами. По-перше, французький бізнес дуже цікавить місто Львів. Все таки французи виявляють свою вірність, незважаючи на політичну ситуацію в Україні. По-друге, Львів для нас є полюсом своєрідної стабільності», – пояснив голова Асоціації «Французька ділова спільнота в Україні» Томас Моро.

За словами присутнього на круглому столі голови Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова, французький бізнес вірить в Україну і бачить своє місце в Україні: «Львів – це місто позитивне, комерційно скероване і європейське. Він є, був і буде таким».

Львів відкритий до різних ініціатив та новацій, зазначив керівник Національної інвестиційної агенції України Сергій Євтушенко. За його словами, зараз Львів є не тільки культурною столицею країни, а й важливим діловим центром. «Про рейтинг інвестиційної привабливості міста свідчать результати дослідження. Вони показали, що Львів посідає перше місце за діловим кліматом, ефективністю боротьби з корупцією, відкритістю влади. Центр і фокус ділової активності зміщується на Галичину, бо за Львовом йде Івано-Франківськ», – сказав Сергій Євтушенко.

Нагадаємо, французька делегація на чолі з Послом приїхала до Львова на фестиваль «Alfa Jazz Fest», який стартує сьогодні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!