Київ

Гори сміття, таргани й недопалки. У Києві вилучили з родини немовля через антисанітарію

629 0
Дівчинка, якій виповнилося лише два тижні, проживала у жахливих умовах. Її негайно забрали до медичного закладу на обстеження.
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

У Голосіївському районі Києві поліція і соцпрацівники вилучили з родини новонароджену дівчинку. Інспектори виявили, що дитину виховують в умовах антисанітарії. Немовля забрали для медичного обстеження. Про це повідомили у поліції Києва.

Візит працівників ювенальної превенції та Служби у справах дітей та сім’ї Голосіївської райдержадміністрації стався після того, як мама новонародженої дівчинки після виписки з пологового перестала пускати до квартири патронажну медсестру.

Перевіривши умови проживання, поліцейські виявили занедбану оселю: розкидане сміття, що закривало повністю прохід у квартиру, брудні речі, сморід, таргани, недопалки та відсутність комунікацій.

Дитину віком 2 тижні правоохоронці забрали в родини через загрозу для її життя та здоров’я. Немовля помістили під нагляд лікарів. Подальшу долю дівчинки визначать соцслужба.

На матір поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України. Вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Нагадаємо, Голосіївський районний суд міста Києва обрав запобіжні заходи чотирьом вихователькам приватного корекційного дитячого садочка, яких підозрюють у катуванні дітей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!