Історія мільйонів українців. «Антитіла» презентували кліп на спільну пісню з Едом Шираном

2142 0
В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step Тарас Тополя вирішив розказати історію того, як для його родини почалася війна.
фото: новий канал

фото: новий канал

Команда англійського співака та гітариста Еда Ширана запропонувала гурту «Антитіла» спільно записати пісню. Сьогодні вони її спільно презентували та опублікували відеороботу. Про це повідомили на офіційній сторінці «Антитіл».

«Це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс. «Антитіла» виконували свою роботу як військовослужбовці, нам було не просто створити і записати українську лірику й вокал у студії», – пояснюють музиканти.

Читайте також: Святослав Вакарчук презентував кавер на світовий хіт «UA So Beautiful». Відео

Окрім того, студія, де, зазвичай, гурт записував власні пісні, опинилася під окупацією. Завдяки співавтору та аранжувальнику багатьох пісень Максиму Сиволапу «Антитіла» справилися зі своєю частиною.

«В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це – історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна», – додає про співпрацю фронтмен «Антитіл» Тарас Тополя.

Читайте також: Як допомогти українській армії. Реквізити

Додамо, що всі виручені кошти з монетизації відео на Youtube та з роялті підуть на благодійність до Music Saves UA, проєкту Всеукраїнська Асоціація Музичних Подій.

Нагадаємо, що напередодні британський рок-гурт Pink Floyd випустив трек Hey Hey Rise, у якому лунає спів соліста гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка. Це перша композиція легендарно колективу за останні 28 років. Девід Гілмор зібрав усіх музикантів, аби підтримати українців, які героїчно захищають країну від загарбників. У треку використано вокал Хливнюка з його популярного відео в Instagram, де він а капела співає на Софійській площі. Пізніше сингл з вокалом Хливнюка опинився на першому місці в чартах iTunes у 25 країнах світу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!