Київ

Кабмін погодив звільнення голови Білоцерківської РДА

1400 0
Цьому рішенню передувало визнання незадовільною роботи адміністрації з облаштування укриттів у Білоцерківському районі.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Кабінет міністрів України (КМУ) погодив звільнення голови Білоцерківської районної державної адміністрації (РДА) Київської області Людмили Мерзлюк.  Про це стало відомо з повідомлення постійного представника уряду в парламенті Тараса Мельничука за підсумками засідання КМУ 27 червня 2023 року.

Цьому рішенню передувало визнання незадовільною роботи адміністрації з облаштування укриттів у Білоцерківському районі.

Раніше голова Київської ОВА Руслан Кравченко клопотав перед Кабміном про звільнення очільниці Білоцерківської РДА Людмили Мерзлюк.
 
Як ми писалиКабінет міністрів також вирішив оголосити догану голові КМДА Віталію Кличку та голові КМВА Сергію Попку, а також підтримав звільнення  голови Деснянської районної державної адміністрації Дмитра Ратнікова та голови Святошинської РДА Сергія Павловського.
 

Від тимчасового виконання обов'язків голів Дніпровської та Подільської РДА звільнено Павла Бабія та Сергія Коваленка відповідно.

Головам Голосіївського, Оболонського, Печерського та Солом'янського районів також оголошено догани. 

Президент України Володимир Зеленський підписав 26 червня указ про введення в дію рішення РНБО щодо результатів обстежень укриттів. Згідно з документом, РНБО визнала незадовільною роботу укриттів у Києві і Білоцерківському районі та ще в 10 містах України. 

Серед іншого, в указі зазначається, що Кабміну, обласним адміністраціям, КМВА та органам місцевого самоврядування слід до кінця місяця вжити заходів для притягнення в установленому порядку до дисциплінарної відповідальності керівних працівників та інших посадових осіб, які відповідають за укриття.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!