Київ

Кличко та Попко отримали догани після скандалу з укриттями у Києві. Звільнено голів районів

861 0
В Києві звільнено керівників 4 РДА

Кабінет міністрів вирішив оголосити догану меру Києва Віталію Кличку та голові КМВА Сергію Попку, а також підтримав звільнення  голови Деснянської районної державної адміністрації Дмитра Ратнікова та голови Святошинської РДА Сергія Павловського.Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду.

Також до дисциплінарної відповідальності буде притягнуто перших заступників голів Дарницького та Шевченківського районів.

Від тимчасового виконання обов'язків голів Дніпровської та Подільської РДА звільнено Павла Бабія та Сергія Коваленка відповідно.

Головам Голосіївського, Оболонського, Печерського та Солом'янського районів також оголошено догани. 

Раніше Рада національної безпеки та оборони ухвалила притягти до відповідальності винних у неналежному стані укритів по Україні та в столиці, а всі захисні споруди привести в належний стан.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!