Кабмін скасував субсидії на газ українцям без лічильників. Доповнено

2460 0
У такий спосіб в уряді хочуть стимулювати населення до встановлення лічильників.
Фото: Forbes Україна

Фото: Forbes Україна

Кабінет міністрів прийняв рішення не надавати з 1 жовтня субсидії на природний газ для споживачів без газових лічильників, передає «РБК-Україна».

Для стимулювання населення до встановлення лічильників Кабмін скасовує пільги та субсидії на оплату послуг з постачання та розподілу природного газу в раніше встановлених обсягах соціальних нормативів. Це поширюється на споживачів, які не встановили лічильники самостійно, а також за рахунок державного/місцевого бюджетів або власних коштів операторів газорозподільчих систем.

Читайте також: Як перевірити наявність субсидії за певною адресою

Доповнено.

Як повідомляє «Економічна правда» з посиланням на співрозмовника з Кабміну, субсидії на газ для мешканців, що не мають лічильників, уряд не скасував. Це питання під час засідання 22 серпня було зняте з розгляду.

Нагадаємо, цього опалювального сезону без субсидії залишаться ті, хто приховує статки, має великі будинки чи квартири або займається тіньовою зайнятістю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!