Київ придбає пересувні мобільні котельні на випадок позаштатних ситуацій

794 0
Крім того, мер міста просить Німеччину надати столиці в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

За словами мера Києва Віталія Кличка, столиця придбає пересувні мобільні котельні як резервне джерело теплопостачання на випадок позаштатних ситуацій під час опалювального сезону. Вони забезпечуватимуть теплом лікарні, дитсадки, школи і працюватимуть в пунктах обігріву, які розгорне місто.

Крім того, Кличко звернувся до німецької влади із проханням надати столиці в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву. Про це він повідомив у своєму Telegram. 

Читайте також: Внаслідок негоди на Київщині без світла залишились деякі населені пункти 

«Спілкуюся з німецькими партнерами щодо допомоги українській столиці і киянам пройти цей опалювальний сезон, який буде дуже складним в умовах воєнного стану. Зокрема, звернувся до Федерального міністра економічної співпраці та розвитку Німеччини надати Києву в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву», – пояснив Кличко.

Нагадаємо, готовність Київської області до зимового періоду станом на сьогодні становить 83%. За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, опалювальний сезон цьогоріч буде нелегкий. 

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!