Кличко звернувся до правоохоронців перевірити діяльність департамента КМДА через фінпорушення

3054 0
У діяльності співробітників одного з департаментів КМДА виявили фінансові порушення.
Віталій Кличко

Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко доручив передати до правоохоронних органів результати аудиту, який виявив фінансові порушення в діяльності окремих співробітників Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій. Про це повідомляється на сайті столичного мера.

Читайте також: як вимикатимуть світло у Києві 10 лютого

«За результатом перевірки та систематизації матеріалів Департамент [внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА] зробив Аудиторський звіт, у якому йдеться про виявлені фінансові порушення в діяльності окремих службових осіб. І хоча вони вже не працюють на посадах, переконаний, мають відповідати перед законом! Тому дав доручення направити звіт до правоохоронних органів для відповідного реагування», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва повідомив, що порушення були виявлені Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА. Він перевіряв діяльність Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій (ДІКТ), а також КП «Інформатика», КП «Київтелесервіс» та КП ГІОЦ за період 2018-2020 років. На той час ДІКТ очолював Юрій Назаров.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Київради перейменували 31 топонім. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Повний список перейменованих вулиць читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!