Коли «Карпати» зіграють з «Металургом» та «Металістом» у Львові. Деталі

1706 0
Дирекція Прем’єр-ліги України затвердила календар матчі на 13 та 14 тур УПЛ, в якому «Карпати» на власному полі прийматимуть запорізький «Металург» харківський «Металіст».
Фото: ultras.lviv.ua

Фото: ultras.lviv.ua

Так, згідно з календарем, із запоріжцями «зелено-білі» зустрінуться в суботу, 31 жовтня. Початок матчу о 19:30 год.

Нагадаємо, що на цей матч частина трибун буде закритою для відвідувачів. Мова йде про 15 та 16 сектори стадіону «Україна», де розміщується фан-сектор «Карпат» «Завжди вірні». Причиною цього стало використання вболівальниками «Карпат» фаєрів та димових шашок 18 жовтня під час матчу проти полтавської «Ворскли». Тоді суддя матчу був змушений зупинити гру на 10 хв, а «Карпати» в підсумку поступилися 1:3. Окрім того, після матчу на клуб було накладено штраф у розмірі 250 тис. грн за дії своїх вболівальників.

Читайте також: Львів прийме матч збірної України зі Словенією

Матч між «Карпатами» та харківським «Металістом» запланований на 7 листопада. Початок матчу на стадіоні «Україна» о 17:00 год. В першому колі між цими командами в Харкові була зафіксована перемога «Металіста» з рахунком 2:0.

До кінця 2015 року окрім цих матчів в «Карпат» заплановані ще три гри – виїзна гра проти дніпродзержинської «Сталі» (базовий день – 21 листопада), домашній поєдинок із донецьким «Олімпіком» (28 листопада) та гостьовий матч з «Шахтарем» (5 грудня). Щодо останнього, незважаючи на те, що «гірники» тимчасово свої матчі проводять у Львові, матч із «Карпатами» вони планують проводити поза межами міста Лева.

Після 11 зіграних турів «Карпати» посідають 7 місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 13 очок.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!