Конфіскація майна чиновника часів Януковича та відкриття зруйнованого окупантами мосту. Головні події дня у Києві

870 0
Дайджест новин за 13 червня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Виявили нове поховання вбитих росією цивільних українців 

На позиціях солдатів російської федерації поряд із селом Мироцьке Київської області виявили масове захоронення розстріляних мирних жителів. Сімох мирних громадян росіяни катували, а потім жорстоко стратили пострілами в голову.

Конфіскація майна правоохоронцями 

Прокуратура заарештувала та передала Агентству з розшуку та менеджменту активів 645 вагонів вартістю близько 650 млн грн, що належать родині екс-міністра оборони України, якого оголошено у розшук за державну зраду. Як повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела, мова про Павла Лєбедєва. 

За даними слідства, на території України здійснюють свою діяльність ряд підприємств, кінцевим бенефіціарним власником яких є родина колишнього посадовця. Вказані підприємства займаються поставками та реалізацією товарів на території росії, а також виробляють обладнання для оборонно-промислового комплексу держави-агресора.

Транспорт 

Маршрут тролейбусу №31 подовжено до станції метро «Лук’янівська». Тепер він курсуватиме від вул. Милославської до ст. м. «Лук’янівська».

Торгівля 

Цього тижня у столиці триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки. Вони відбуватимуться з вівторка по неділю включно. Про те, в яких районах та за якими адресами вони відбуватимуться, читайте за посиланням

Відновлення транспортної інфраструктури

Рух на ділянці дороги через міст у с. Осещина відновлено. Міст знаходиться на автошляху Р69 сполученням Київ-Чернігів. Його зруйнували під час бойових дій.

Відбудова Ірпеня

Японський архітектор Хірокі Мацура працює над проєктом відбудови Ірпеня. Він вже провів робочу зустріч з цього питання з мером міста Олександром Маркушиним. Мацура поділився власним баченням сучасного містобудування та першим враженням від міста Ірпінь. Згодом він має презентувати керівництву міста «мастер-план Ірпеня». 

Робота садочків у Київській області

86 дитячих садків очно працюють на Київщині. З них 63 заклади комунальної форми власності та 23 приватних. Загальна кількість зарахованих до закладів дітей становить понад 3275.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!