Київ

Київ за 20 мільйонів релокував ліцей з Маріуполя

814 0
Проєкт з повноцінної релокації закладу освіти втілили в Оболонському районі Києва.
Фото: Кирило Фесик / Telegram

Фото: Кирило Фесик / Telegram

В Оболонському районі Києва завершили проєкт з повноцінної релокації Маріупольського міського ліцею, який відсьогодні має назву «Маріупольський ліцей міста Києва». Про це розповів очільник РДА Кирило Фесик.
 
Зазначається, що для втілення проєкту міська влада додатково виділила на Оболонський район майже 20 мільйонів гривень під даний заклад, аби створити тут комфортні умови для навчання.
 
Додамо. у день відкриття ліцею, у закладі провели свято «Останнього дзвоника», окрім цього для потреб ліцею від мера Маріуполя Вадима Бойченка передали автобус.
 
 
 
Як ми писали раніше, конфлікт із недопуском киян до укриттів закладів освіти вичерпано – відповідний наказ із вимогою під час повітряної тривоги впускати громадян в укриття видав Департамент освіти і науки КМДА. Однак тепер є інциденти, коли вчителів змушують чергувати в укриттях уночі, щоб налагодити цілодобову роботу шкільних укриттів. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!