Львівський медуніверситет став першим серед вишів Львівщини за показником ЗНО у абітурієнтів

2618 0
Однак за показником середнього бала на ЗНО серед закладів вищої освіти України львівський виш є шостим.
фото: vnz.univ.kiev.ua

фото: vnz.univ.kiev.ua

Абітурієнти львівського медуніверситету отримали найвищий бал на ЗНО серед вишів Львівщини. Відповідну інформацію розмістили на сайті Оsvita.ua у рейтингу закладів вищої освіти.

Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького отримав перше місце серед вишів Львівщини за середнім балом абітурієнтів, яких зарахували на бюджетну форму навчання – 181,66. Серед медичних закладів вищої освіти України він також увійшов у трійку лідерів, пропустивши вперед лише Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, що в Києві (182,58 ), та Національний фармацевтичний університет у Харкові (182).

Читайте також: Львівський університет увійшов до топ-трійки рейтингу за науковими досягненнями

У рейтингу використали дані 2019 року з Єдиної державної бази з питань освіти за договором з ДП «Інфоресурс». До рейтингу не включені вищі військові навчальні заклади (вищі навчальні заклади із специфічними умовами навчання) та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів через відсутність відповідних даних у базі з питань освіти. Загалом в Україні є 224 заклади вищої освіти. За показником середнього бала на ЗНО львівський медунівер є шостим серед закладів вищої освіти України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!