Львів’ян просять допомогти дитині із переломом хребта, яка впала з висоти

13450 0
Потрібно зібрати кошти на оплату імплантів для кріплення кісток.
ілюстративне фото: ternopoliany.te.ua

ілюстративне фото: ternopoliany.te.ua

Львівський благодійний фонд «Крила Надії» просить львів’ян долучитись до термінового збору коштів на оплату імплантів для маленької Світланки, яка має перелом хребта та інші переломи кісток. Про це у Facebook повідомляє керівниця фонду Наталія Ліпська.

Наталія Ліпська каже, що до фонду звернувся дитячий хірург, який розповів, що дитина впала з висоти і має множинні переломи кісток, переломи хребта, перелом тазу, політравму. Дівчинці терміново провели операцію, аби дати їй шанс на те, що в майбутньому зможе ходити.

За інформацією постачальника імплантів для кріплення кісток, їхня вартість – 94 тис. грн. Проте ціна не остаточна, бо попереду можуть бути ще операції.

Охочі допомогти можуть переказувати кошти на картку ПриватБанк №5169 3305 1136 7333 з позначкою «для Світланки». Реквізити для переказів з-за кордону – тут. Звіт – тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!