Львів’ян просять допомогти знайти чоловіка, який зник десять днів тому

2688 0
Володимир Денека ще 2 жовтня вийшов з дому і так не повернувся.
Фото: Sarva

Фото: Sarva

74-річний Володимир Денека, який проживає в мікрорайоні Левандівка у Львові, ще 2 жовтня вийшов з дому і так не повернувся. Усіх, хто бачив чоловіка, просять не бути байдужими та повідомити про зниклого. Як повідомила Тvoemisto.tv родичка Володимира Денеки – Оля Митник, чоловік має часткову втрату пам’яті.

«Ще 2 жовтня мого дядька бачили, як вдень він ходив по городі в мікрорайоні Левандівка (поблизу торфовищ), далі слід втратили. Ще є покази свідків, ніби він блукав в районі вул. Грінченка, вул. Топольної. Деякі камери з того місця показали схожого чоловіка, але ми точно не впевнені, що це справді він», – каже вона.

Читайте також: Поліцейські розшукали зниклу 17-річну дівчину

Жінка розповідає, що два дні до зникнення її дядько розпитував, як проїхати у Самбір, звідки він родом.

«Як нам пояснили психологи, через часткову втрату пам’яті, він може пригадувати певні моменти дитинства, тому цілком ймовірно, що дядько подався туди. Наразі там також про нього нічого не чули», – додала жінка.

За словами Олі Митник, зріст чоловіка 167 см, він лисуватий, був одягнений у чорну куртку та мав картуз чорного кольору. Усіх, хто бачив Володимира Денеку, просять зателефонувати за номерами: 0 800 310 911 (пошуково-рятувальна волонтерська асоціація «Sarva», 102 або 097 5031364 (Володимир), 097 3734757 (Оксана).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!