Львів’ян просять приносити деревину для обігріву блокпостів

1316 0
На вул. Жовківській, 18 у Львові облаштували пункт збору деревини, необхідної для обігріву, й звідти будуть розвозити її по блокпостах.
Фото: Львівщина в дії

Фото: Львівщина в дії

Довкола Львова та на в’їздах в усі населені пункти громад області встановили блокпости, де цілодобово перебувають люди. Добровольці загонів територіальної оборони перевіряють усіх, хто прямує в населені пункти громад. Нині там потребують матеріалів для обігріву. Про це повідомив директор ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» Тарас Стефанишин.

«Із їжею та напоями проблем немає, потрібно допомогти з обігрівом, на вулиці не по-весняному прохолодно, а вночі стовпчик термометра опускається й до -5. На блокпостах є «буржуйки», бочки, для них потрібно дрова», – каже він.

Читайте також: Можуть бути атаки. Мешканців Львівщини закликають вступати до тероборони

До мешканців Львова звертаються з проханням за можливості приносити та привозити все, що підходить для обігріву, – дрова, відходи деревини (за винятком меблів) на Жовківську, 18 кожного дня. Там облаштували пункт збору деревини, необхідної для обігріву, й звідти будуть розвозити її по блокпостах.

Нагадаємо, що про те, як поводитися на блокпостах, можна дізнатися тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!